TEEMUN EVOLUUTIOKRIITTINEN SIVUSTO
PÄIVITETTY 2015/12/17
ETUSIVU


ETUSIVU

EVOLUUTIOVÄÄRENNÖKSET
 • Johdanto
 • Ernst Haeckel
 • Propaganda
 • Vertailua
 • Ihmisen evoluutio
 • Tuoreet

  DAWKINSIN LUENTO

  MAKROEVOLUUTIOTEORIAN RISTIRIITOJA

  AAMUNKOITON LOHIKÄÄRMEET

  EVOLUUTIOKAISLIKOSSA PUHISEE

  GEOLOGIA

  NOOA

  GEENI

  ELÄMÄN RESEPTI

  NEANDERTALILAISET

  JÄÄKAUSI

  MAMMUTIT

  SURKASTUMAT

  AVARUUS

  LUONNONVAKIOISTA

  BIG BANG

  KUINKA VANHA MAA ON?

  SUKLAAN EVOLUUTIO

  TUNTEEKO HISTORIA JEESUKSEN?

  VIIKUNAPUUN MERKKI

  KLAUKKALAN OHITUSTIE

  FOSSIILIT

  DA VINCI -KOODI

  JUUDAKSEN EVANKELIUMI

  ISÄNPÄIVÄ

  LUCYN LAPSI?

  KOLMANNES EI USKO KEHITYSOPPIIN

  RADIOMETRINEN AJOITUS?

  PELON EVOLUUTIO

  HIIDENKIRNUT

  SUSILUOLA

  SILMÄYS NÄKÖAISTIIN

  PEDON MERKKI ?

  JEESUKSEN LUUT OVAT LÖYTYNEET?

  PÄIHTEET

  J. R. R. TOLKIEN

  SUOMEN HISTORIAA

  J. A. M.

  ELOKUVAT

  TV-SARJAT
 • Postimies Pate

  TV-7

  BODOM

  AUTOT

  KRONOLOGIA

  KOIRAELÄIMET

  KARTANONKOSKI KUVINA

  VANTAA KUVINA

  HOUSE

  ARKKITEHTUURI

  EGYPTIN KRONOLOGIAT ?

  KIRJAT

  RADIO 3 v. 1987-1996

  TYYSTIN SEKALAISET KUVAT

  TIEDE-LEHDEN ID ARTIKKELISTA...

  TIETEELLINEN KREATIONISMI RY

  ILMOITUSTAULU

  EVOLUUTIOON KRIITTISESTI SUHTAUTUVIA TIEDEMIEHIÄ

  PALAUTE

  LINNOJA

  TURKUA KUVINA

  PRISMA TV1 1.10.2007

  ILPPA

  VIHTIÄ KUVINA

  KATSAUS ATEISMIN HISTORIAAN

  HELSINKI MOTOR SHOW 2007

  MIELIPITEITÄ EVOLUUTIOFILOSOFIASTA

  LINKIT

  RHODOPUISTO

  JEESUS-MARSSI 2008

  TUUSULA KUVINA

  NURMIJÄRVEÄ KUVINA

  JULKILAUSUMA EVOLUUTIOSTA

  ESPOOTA KUVINA

  MAA KOLMANNESMITTAAN

  KOTIMAAN MITTAUSTA 375 VUOTTA

  JAAKKO JUTEINI 1781-1855

  DARWIN 200 RIEMUVUOSI

  ZEITGEIST ELOKUVA

  HAROLD LLOYD

  REKRY 09

  EI GAP-TEORIOILLE

  VANTAA KUVINA II

  UUSI ASELAKI PUHUTTAA

  KARKKILA KUVINA

  JÄRVENPÄÄ KUVINA

  NISSAN NOTEN AJOVALON VAIHTO

  WIKILEAKS

  Hikka Pemasen blogi

 • 

  EVOLUUTIOVÄÄRENNÖKSIÄ

  (IHMISEN "EVOLUUTIO")

  (1891-2005)


  PILTDOWN (Iso-Britannia 1912)

  LUCY (Kenia 1974)

  HOMO HABILIS (Olduvai: Afrikka 1961)

  JAAVAN-IHMINEN (1891)

  ZINJANTHROPUS

  "Toumai"
  SAHELANTHROPUS

  Piltdownin ihmisestä, joka oli sinänsä tökero evoluutioväärennös tehtiin yli 350 tietellistä tutkimusta.
  "Satoja tuhansia vuosia vanha "Jaavan ihminen" (löyt: Dr. Eugene DuBois) löytöpaikalta löydettiin 2 "modernin ihmisen" kalloa. Jaavan otuksen maalliset jäänteet eivät olleet ruumiiden tapaan samassa läjässä, vaan 15 metrin säteellä toisistaan. Rudolph Virchow, jota pidetään modernin aikakauden patologian experttinä sanoikin: "In my opinion this creature was an animal, a giant gibbon, in fact. The thigh bone has not slightes connection whith the skull."

  Käsite: evoluutioväärennös on esim. fossiili, jota on muotoiltu mekaanisesti näyttämään joltain mitä se ei ole. Niinikään ne löydöt joita tutkijat esittelevät jonkin apinaneläimen ja ihmisen välimuotoina kuten kaikki Australopithecukset ovat ns. väärennöksiä, sillä välimuotoja ei ole olemassa, on vain maapallolta hävinneitä lajeja. Elämä maapallolla muuntuu toki ilmaston mukaan, mutta eliölajit eivät muutu joksikin toiseksi. Banaanikärpäsillä on tehty evoluutiokokeita lähes 90 vuotta, mutta ainoa ero mikä niissä on havaittu on se, että useat niistä ovat menettäneet lentokykynsä tai muuten vammautuneet. Galapagos-saarten peipot muuntuvat kuivien kausien aikana, mutta ilmaston palautuessa normaaliksi muuttuvat myös peipot entiselleen. Toumain kallo kuului gorillarotuun joka elää yhä. (*Brigitte Nielsen. Ranskan luonnontieteellinen museo 1995.)  Kuva: Australialaiset tiedemiehet hehkuttavat varsin erheellisesti löytäneensä "puuttuvan renkaan" ihmiskunnan varhaisesta historiasta New York Tribune-lehdessä v. 1924.


  "There are not enough fossil records to answer when, where, and how homo sapiens emerged."
  Takahata, Molecular antropology, Annual Review of Ecology & Systematics 1995, P. 355
  

  Ernst Haeckel 1834-1919


  Hakkelin Ernesti oli omana aikanaan kova poika valmistamaan >evoluutioväärennöksiä <.>Sikiönkehitys on lyhyt ja nopea evoluutiokehityksen toistuminen.
  Kun Haeckelin todellisuutta vääristäneet sikiöväärennökset tulivat ilmi Ernst totesi:
  Nyt minun pitäisi tämän väärennöksen nöyryyttävän tunnustuksen jälkeen pakottaa pitämään itseäni tuomittuna ja kukistettuna, ellei minulla olisi lohdutusta, että näen kanssani syytettyjen penkillä satoja huomatuimmista biologeista ja tutkijoista. Suuri enemmistö niistä morfologisista, anatomisista, histologeista ja embryologisita kuvioista, jotka ovat yleisesti tunnettuja eivät ole tarkkoja, vaan enemmän tai vähemmän korjattuja, kaavamaisia tai konstruoituja.  Lue lisää aiheesta: http://www.helsinki.fi/~pjojala/Haeckel


  sikiöväärennökset


  sukupuuväärennökset


  "Haeckelin piirrokset ovat petoksia, joita voi verrata murhaan". S. J Gould.


  Ylin rivi: Haeckelin evoluutioväärennös kuvia alkioista.
  Toisella rivillä on valokuvattuja sikiöitä.

  Väärennettyjen alkiokuvien avulla opetettiin eliöiden käyvän samat kehitysvaiheet läpi.("Alkion rekapitulaatio") Väärennettyjä kuvia on käytetty myös Suomessa (lääketieteen ja biologian opiskelijoille n. 1960-70 luvulle asti.) opetukseen ja esimerkkinä aina vuoteen 1999 asti koulutasolla.

  Yllä tyypillinen evoluutiopropaganda kuva, joka ei perustu muuhun kuin uskomukseen.


  Kehitysopin historia koostuu lähinnä väärinkäsityksistä ja suoranaisista väärennöksistä. Väärennösten taustalla ei välttämättä ole pelkästään kehitysopin lanseeraus, vaan monissa tapauksissa kyse saattaa olla henkilökohtaisten saavutusten esiin nostamisesta tai kilpailevien tiedepiirien ylilyönneistä. Yhtä kaikki, vahinko tapahtuu kohdassa jossa näitä väärennöksiä käytetään esimerkkeinä evoluution mahdista täyttää tieteen aukot.

  Useissa ns. välimuodoissa on vielä runsaasti 14-C:tä, mikä viittaa hyvin nuoreen muutaman tuhannen vuoden takaiseen kuolemaan. Monilla "välimuodoilla" on kaiken lisäksi täysin kivettymättömät hampaat suussaan. Käytännössä siis voimme unohtaa ajatuksen siitä, että ihminen olisi kehittynyt apinasta. Kädellisten eläinten lajikirjo on ollut vielä 4-5 tuhatta vuotta sitten hyvin laaja. Sekaan mahtuu otuksia joilla on hyvin "inhimillinen" purukalusto. Minun ala-asteaikana meille lapsille esiteltiin Heurekassa Lucy apinaa esimerkkinä ihmisen "evoluutiosta". Otuksesta tehty nukke oli laitettu seisoskelemaan. Tämä on käytännössä oiva esimerkki akateemisesta murhasta, sillä mikään Lucyn luuston anatomiasta ei tue oletusta, että se olisi liikkunut pystyssä. Asia selviää mm. otuksen lantiosta. British Natural Museumin tiloissa kököttävä Lucy on puolestaan siitä metka feikki, että sille on asennettu ihmisen kädet ja jalkaterät. Todellisuudessa Lucyn fossiilista puuttui löytöhetkellä 72%, joten tutkijoiden subjektiivisuus on melko vaarallista. Lucyn 107 cm mittainen olemus on käytännössä saman mittainen kuin simpanssi pystyyn nostettuna. *Puuttuvista 106 ylä ja alaraajojen luista D. Johanson vastasi jättäneensä ne huomiotta. (*The Wisdom of Bones: Alan Walker).
  Yllä: Ihmisen ja Lucyn lantio.
  (ylimmäinen on ihmisen)

  Ihmisillä on 600 eri funktioista lihasta kuin Lucylla tai apinaeläimillä ylipäätään. (ihmisellä puheen muodostamiseen tarvitaan 100 lihasta, joita eläimillä ei ole.)


  

  HOMO HABILIS

  TAVALLINEN APINAELÄIN VAI VÄLIMUOTO?  Homo habiliksia rupesi löytymään Afrikan maalta 1960-luvun alussa. Ensimmäinen löytö tapahtui v.1959 Tansaniasta. Homo habilis-löydöistä ei tee väärennöksiä mitkään muut seikat kuin se että niitä kutsutaan välimuodoksi ihmisen ja apinaeläinten välillä. Homo habiliksella oli apinaeläimen luusto, sekä tasapainoelin. Tasapainoelin jättää kallon sisään itsensä kokoisen ja muotoisen painauman, joten se on helppo skannata muotoonsa. Asiaa on tutkinut mm. Anatomisti Fred Sproor (University College London, 1998).


  Ihmisen korvakäytävä, tärykalvo ja tasapainoelin / simpukka.


  Habiliksella ja modernilla paviaanilla oli yhtäläisyyksiä.

  Eli se mitä voimme sanoa tästä suuresta ja mahtavasta antropologisesta saavutuksesta on se, että tämä metrin mittainen otus (pystyyn väkisin nostettuna) oli 7-10 cm lyhyempi kuin 1,5 miljoonaa ateistivuotta vanhempi Lucy apina (A. afarensis). Sen lisäksi habiliksella oli apinaeläimen (paviaanin)tasapainoelin.  Jos olisin hyvin epäkorrekti ateistiantropologiaa kohtaan, niin saattaisin kotvan aikaan näitä habilis-löytöjä tarkastellessa tulla miettineeksi miksi habilis muuttuu löytäjän vaihtuessa? Miksi Leakeyn ryhmän v. 1961 löytämällä habiliksella on Homo erectuksen otsalohko? Onko kyse pelkästään sukupuolten tuottamista eroista vai onko kyse samasta kuin tapauksessa Piltdown?

  NYKYAIKANA ELÄVÄLLÄ GORILLALLA ON SAMANLAISET >KALLON LIHASTEN KIINNITYSKOHDAT< KUIN USEILLA AUSTRALOPITHECU BOISEILLA.  Boisein kalloja  nykyaikaisen gorillan kallo


  Lucyn rintakehä muistutti hyvin paljon gorillan kartiomaista rintakeää. Mahtoiko muillakin australopithecuksilla olla samanlainen rintakehä? Jos näin oli, niin austarlopithecukset olivatkin lähempänä gorillarotuja kuin apinarotuja. Vertaa boiseitten kallon muotoa gorillan kallon muotoon.  Gorillojen, harmaakarhujen ja leijonien kallon yhteinen piirre on luuharja.  Vertaa Lucy rekonstruktion ja gorillan rintakehää.
  (Raven Memorial text book: Gorilla)  The real Lucy?
  Kuvan luurangon omistanut ihminen on kärsinyt lapsena D-vitamiinin puutteesta.


  LUCY lähteitä


  -Museoissa ja oppikirjoissa Lucy-olennolla on virheellisesti ja harhaanjohtavasti valmistettu ihmismäiset jalkaterät (*Life: The Science of Biology, Purves, orians, and Helleri 1992, p. 602.)

  -Lucy-lajin jalat ja kädet olivat pitkät ja käyrät, tyypilliset puissa kiipeäville apinoille. (*American Journal of Physical Anthropology, Jack Stern (anatomist) and Randall Susman 1983., *Richard Milton, Shattering the Myths of Darwinism 1997, p. 207)

  -Lucy käveli kuin simpanssi (*Charles Oxnard, Professor of Anatomy and Human biology; Computer analysis 1987.) ,*American Journal of Physical Anthropology, 1992.)

  -Lucy ei voinnut kävellä pystyasennossa (*Journal of Human Evolution, A biochemical study of the hip and thigh. 1994)

  -Lucy oli rystykävelijä "Regarles of the status of Lucy´s knee joint, new evidence has come forth that Lucy has the morphology of a knuckle-walker." (*Richmand and Strait, Evidence that Humans Evolved From Knuckle-Walking Ancestor, Nature, 2000.)

  -Hominidi serkkumme saattoivat olla rystykävelijöitä (*E. Stokstad, Science, 2000., *Hominid Ancestors May Have Knuckle Walked; I walked over to cabinet, pulled out Lucy, and ahazam! She had the morphology that was classic for knuckle walkers.)

  -"Lucy seemed to be more of a promotion to corvince the public that Johanssons´s fossils werw more important than Richard Leakey´s rather than an attemp to present an evenhanded assessment of current paleoanthropology."(*William Fix, The Bone peddlers, 1984, p. xxii)


  PERINTEITÄ KUNNIOITTAVAA EVOLUUTIOPROPAGANDAA LAPSILLE
  ja lapsenmielisille.  "Nebraskan apinaihminen",
  todisteena pahkasian hammas. (*kuva: London News magazine on July 24, 1922)

  Englannin L. Historian museo. Pekingin ihminen.

  Tieteen Maailma 1993 / Homo erectus esitellään ihmisen edeltäjänä 1,8 mv vanhana esimuotona.

  Australopithecukset (1980 R. Leakey) Etelänapinat esitellään kävelevinä ihmisen esimuotoina, ilman todisteita!

  Propagandaa näistä kuvista tekee se, että ihmissukuun kuuluvat erectukset ja eläimiin kuuluvat australopithecukset esitetään siten, että jauhot ja vellit sekoitetaan tahallaan. Mm. "Nebraskan apinaihminen"-väite korjattiin Science-lehdessä, kyse ei ollut ihmisen jäännöksestä. (* K.Gregory, "Hesperopithecus Apparently Not An Ape Nor A Man", Science, Vol 66, December 1927, p. 579)

  Siitä ei päästä mihinkään, että Homo erectukset ja neandertaalit olivat hieman eri näköisiä kuin tämän päivän länsimaalaiset ihmiset keskimäärin, mutta se ei anna tutkijalle erivapauksia keksiä omasta päästä (eli tyhjästä) esim. karvapeitteistä ihoa tai apinamaista esiintymistä.


  Eläimiä ja ja alarivillä ihmisiä.  Gigantopithecus rekonstraatio.

  Kiinan alueella Gigantopithecus lajin edustajien arvellaan kasvaneen 2,5-3 metrisiksi ja painoltaan sen on arvioitu kasvaneen 300-500 kiloiseksi.


  Leukaluun osiin ja joihinkin hampaisiin perustuva arvio Gigantopithecus yksilön kallosta. Keskimmäinen kallo on gorillan ja lähin on ihmisen.  Kalloista ei pysty määrittämään minkään vainajan älykkyyttä / "kehittyneisyyttä". Käytännössä nämä erectukset ja neandertalit olivat 100% ihmisiä, siinä missä ns. nykyihminenkin. Eikä pidä unohtaa esim. yksipuolisen (korkea) valkuaisainepitoisen ravinnon aiheuttamia muutoksia ihmisillä heidän kasvuvaiheessa olevassa luustossaan.
  Joulukuisen (2004) tsunamin vaikutusalueella elää yhä ihmisiä, joiden otsalohko muistuttaa melkoisesti erectus heimon kallojen otsalohkoa. Kehitysopin poluraariteetit ovatkin läpi historin valinneet ihmisille nähtäväksi ainoastaan malliesimerkkien ääripäitä. Koskaan tai ainkin perin harvoin näemme oppikirjoissa niitä neanderatalilöytöjä, jotka eivät poikkea fenotyypiltään silminnähtävästi meistä nyky veronmaksajista. Rajoitetusta tai karsitusta visuaalisuudesta pidetään yhä tiukasti kiinni aina niin avoimessa "tieteessä".


  Emeritus Prof. Marvin Lubenow (Christian heritage Gollege, San Diego)

  Emer. Prof. Marvin Lubenow ei näe ihmisen kehittyneen mistään. "Apinaeläimet ovat aina olleet eläimiä ja ihmiset ihmisiä". Lubenowin mielestä gorilla tai mikä tahansa eläin pysyy eläimenä vaikka sen aivot olisivat kuinka suuret ja poimuttuneet. "Ihmisten aivojen anatomia ja funktio on aivan eri tyyppinen kuin eläinten".


  Paleoantropologi Sigrid Hartwig- Scherer Munich:in yliopisto

  Tri. Sigrid Hartwig-Scherer, jonka mielestä ihminen ei ole missään nimessä kehittynyt mistään apinasta tai muusta kädellisestä, opiskeli biologiaa Konstanzissa, toimi opettajana vuosina 1980-1985, opiskeli antropologiaa Zurichin yliopistossa v. 1986, vieraili v. 1988-1989 useissa antropologian laitoksissa USA:ssa, väitteli vuonna 1993 Zurichin yliopistossa hominideista ja toimii v. 1994 lähtien Munchenissä sijaitsevan Ludwig-Maximilian yliopiston antropologian ja humaanigenetiikan laitoksen tutkijana. Tutkimusalueet: kädellisten vertaileva luustonkasvu ja humaanievoluutio.


  Tri. Brad Harrub

  Tri. Bert Thompson

  Brad Harrub (Ph.D in anatomy and neurobiology and from the University of Tennesee Collage of Medicine in Mephis. Tri. Bert Thompson (Ph.D in microbiology from Texas A&M University, where he taught in the Collage of Vetinary Medicine for a number of years.)

  Tri. Brad Harrub ja Tri. Bert Thompson kirjoittivat v. 2002 yhteistuumin ihmisen epätieteellisestä evoluutiosta kertovan kirjan: The Truth abaut human orgins. Kirjassa käydään läpi seikkoja, jotka evoluutikot ovat "unohtaneet" mainita epäloogisista ihmisen kehitysväitteistä ja tulkinnoista.


  Vas. afroamerikkalainen mies kuvattuna vuonna 1996. Oikella on malesialainen mies. Kallojen muodoista ei siis voi päätellä ihmisen kehitystä.
  Nämä intiaaniheimojen edustajat (Natzches & Klatsoni) elävät niin ikään tänä päivänä. Kalloista ei voi päätellä juuri mitään, sillä esimerkiksi täysikasvuinen ihminen voi omata normaalin ÄO:n vaikka hänen päänsä ympärysmitta olisi vain 18 cm, ns. normaali mitta on 50-60cm.

  Homo erectus, Homo neanderthalis ja Homo sapiens kuuluvat kaikki samaan perusryhmään eli ihmisiin. Tutkijat väittivät pitkään että neandertalit olisivat olleet apinan ja ihmisen välimuotoja, mutta lopulta jopa ateistiset evoluutikot myönsivät ettei asia ole näin. Neandertalit valmistivat mm. koruja, soittimia, tekstiilejä, jalkineita, työkaluja. Lisäksi neandertaleilla oli keskimäärin pari desilitraa suuremmat aivot kuin aikamme ihmisillä. Homo erectuksista tiedämme sen, että niillä oli normaali ihmisen luusto ja aivot. Kallon muoto heillä oli toki erilainen kuin "meillä".


  H. erectus

  H. neandertal

  H. sapiens

  Neandertaali (La Ferrassiesta)

  Homo sapiens (aboriginaali)

  Neandertalien sanotaan hävinneen maapallolta 30 000 ateistivuotta sitten. Tämä on luku, josta ei poiketa kuin akateemisen uran kustannuksella. Silti DNA sekventoijat ovat eristäneet neandertalien DNA:ta. No joku voi sanoa, että onhan sitä robutustenkin DNA:ta eristetty ja jopa dinosaurusten. Tällöin olemme kuitenkin tukevasti kehäpäättelyn kevätjäällä. Toki dinosaurusten, mammuttien, mastedonttien, ja hominidien DNA:ta on saatu tutkittua, mutta silloin pitäisi jo hälytyskellojen alkaa soida korkeasti koulutettujen tutkijoiden -päässä-. Mikään biologista informaatiota sisältävä informaatiomolekyyli ei säily kuin maksimissaan tuhansia vuosia. Tämä tiedetään varsin hyvin kaikissa yliopistoissa. Ylipäätään biologiset hajoamisnopeudet tunnetaan varsin tarkkaan. Eliön kuoltua sen soluja ylläpitävä voima lakkaa toimimasta, ja aminohappojen L & D muodot alkavat vääntyä eli rasemisoitua. Tällöin ei ole väliä sillä kuinka suojassa jokin otus tai örkki on kuoltuaan. Toki kosminen säteily, jonka vaikutuksen arvellaan ylettyvän metrin syvyyteen maahan nopeuttaa biologisten järjestelmien tuhoutumista. Informaatiomolekyylit hajoavat joka tapauksessa siitä yksinkertaisesta syystä, että ne ovat kerran rakennettuja. (Vesi ja happi eivät ole ainoita biorakenteiden hajoittajia.)

  Biologiset rakenteet kerta kaikkiaan hajoavat lopulta "tomuksi". Tämänkin vuoksi esim. dinosaurusten sisäelinten ja jopa verisolujen säilyminen meidän päiviimme saakka 65-230 miljoonan vuoden takaa ei mitenkään ole mahdollista.

  Tämän myöntäisivät kaikki maailman tutkijat, mikäli he ottaisivat vääristävät evoluutiolasit edes hetkeksi pois silmiltään. Tiedemaailman puhdistus kehitysopin karsinajärjestelmästä kestää pitkään mutta uskon että lopulta uudet tiedemies-sukupolvet heräävät kuin Ruususen unesta tajuamaan, että luonnonlakeja vastaan kamppailu on hukkaan heitettyä energiaa.

  Kuten tuossa aikaisemmin totesin, niin neandertalien sanotaan hävinneen 30 000 vuotta sitten maan kamaralta. Niin tai näin, tämä 130 000 ateistivuotta vanha "Rhodesian-mies"-neandertali kuoli äkisti saadessaan noin 8 mm kiväärin luodin ohimoonsa. Rhodesia oli Saksan siirtomaa 1800-luvulla, aikana jolloin tummaihoisia alkuasukkaita sai ampua tutkimustarkoituksiin. Vuonna 1888, saksalaiset sotilaat saivat ns. komissionkiväärin kokeiltavaksi tositoimiin (7,92mm x 57mm). Savuttoman ruudin aikakausi oli alkanut kahdeksan vuotta aikaisemmin Ranskanjuutalaisen kemistin hra. Viellen keksinnön johdosta. Vähitellen raskaat kertalaukeavat nallilukkokiväärit suurine 13-19 millin lyijykuulineen vaihtuivat erittäin tehokkaisiin messinkihylsyllisiin patruunoihin, joiden kaliiberi pieneni keskimäärin 6-9 millimetrin kokoluokkaan. Samalla sotilaiden aseiden kantomatka suureni 150 metristä jopa 5 kilometriin. (Tarkka & tehokas kantama n. 300-500 m.)

  Jotkut voivat sanoa, että miksei kallossa olevaa reikää ole voinut aiheuttaa jousiaseen nuoli 30 000 vuotta sitten. Monestakin syystä. Ensinnäkin nuolen kärjet ovat historiassa olleet melko paksuja tai sitten leveitä ja litteitä. Tällöin puhutaan aina noin 15-30 millimetrin kokoluokasta.

  Kolmas saattaa ehdottaa 1600-1700 luvun suusta ladattavaa yhden käden asetta. Kyllä, sekin on mahdollista, mutta käytännössä ne 300-vuotta vanhat käsiaseet, jotka olivat kaliiberiltaan alle 12,7 mm olivat myös niin heikkotehoisia, etteivät ne pehmeine lyijyammuksineen olisi saavuttaneet tarvittavaa 140 Joulen tehoa (n. 8 mm lentävä projektio tarvitsee sen verran läpäistäkseen voimakasrakenteisen kallon.) Tehokkaimmat tuon ajan käsiase ammukset saavuttivat noin 120 metrin sekuntivauhdin, silloinkin teholuokka jäi noin 40 Jouleen. (17 mm ammuksella.) Sivumennen sanottuna, hra. James Joule (1818-1889) oli yksi monista tunnetuista "hihhuli" tiedemiehistä. Eikä hän kalvennut tässä joukossa johon eritoten sivumennen sanoen kuului mm. Johannes Kepler (1571-1630), Robert Boyle (1627-1691), Blaise Pascal (1623-1662), Sir Isaac Newton (1642-1727), Matthew Maury (1806-1873), James Clerk Maxwell (1831-1879) & Louis Pasteur (1822 -1895). On sanottava totuuden nimissä, että tämä Rhodesia mies löydettiin 13 metrin syvyydestä. Silti on hyvä muistaa, että sopivien olosuhteiden sattuessa, kuten sateiden / vulkaanisen toiminnan aiheuttaman paikallisen eroosion runnellessa maan kamaraa, saattavat 50 metrin korkuiset maamassat vaihtaa etanapostiosoitetta puolessa päivässä.  Kyseinen herra Rhodesia.

  Vuonna 1995 arkeologi Ivan Turk löysi Mousterien kerroksesta Sloveniasta tämän karhun luusta valmistetun huilun kappaleen. Musiikkitieteilijä Bob Finkin mukaan tällaisella instrumentilla kyettiin tuottamaan 4 ääntä diatoonisella nuottiasteikolla (johon kuuluvat myös puoliäänet). Tämä neandertalien käyttämä instrumentin osa on tällä hetkellä Slovakian tiedeakatemian arkeologisessa kokoelmassa Ljubljanassa. Vanhemmat sapiens heimon tekemät huilut olivat paljon pelkistetympiä kuin tämä karhun luusta valmistettu huilu.


  Neandertalien käyttämä neula.

  Apinaeläimet eivät ole ainoita eläimiä, joista evolutionistit ovat ottaneet ns. "varaosia" ihmisen keksityn "evoluution" tueksi. Mukaan mahtuu myös aasi ja delfiini.

  Orce Man: Found in the southern Spanish town of Orce in 1982, and hailed as the oldest fossilized human remains ever found in Europe. One year later officials admitted the skull fragment was not human, but probably came from a 4-month old donkey. Scientists had said the skull belonged to a 17 year old man who lived 900,000 to 1.6 million years ago, and even had very detail drawings done to represent what he would have looked like. ("Skull fragment may not be human",
  *Knoxville News-Sentinel, 1983) *also: Dayly Telegraph May 14, 1984

  A dolphin´s rib had been labeled "human collarbone" and promoted as evidence for evolution. Tim White exposed the hoax. *New Scientist, April 28, 1983, p. 199


  Dmanisi fossiili 2013  Dmanisi early «Homo» cranium in situ; Picture: Georgian National Museum. October 17, 2013

  "Unique skull find rebuts theories on species diversity in early humans"

  "This is the best-preserved fossil find yet from the early era of our genus. The particularly interesting aspect is that it displays a combination of features that were unknown to us before the find. The skull, found in Dmanisi by anthropologists from the University of Zurich as part of a collaboration with colleagues in Georgia funded by the Swiss National Science Foundation, has the largest face, the most massively built jaw and teeth and the smallest brain within the Dmanisi group."


  Dmanisi skull5; Picture: Guram Bumbiashvili, Georgian National Museum 2013

  Aivojen arvioitu tilavuus 546cc, kuten esim. gorilloilla. Leuan voimakas rakenne on myös apinaeläimelle varsin tyypillinen. Evoluutioväärennöksen "ehdot" täyttyy paitsi 1,77 miljoonan ateistivuoden ikämäärityksen, myös "homo" -luokituksen puolesta, josta tutkijat ovat vastuussa.


  Lucyn pseudofossiiliin lainattu palikoita mm. paviaanin jäänteistä. (New Scientist 4/2015)
  Homo Nalendi 2015

  Schwartz, Jeffrey H. 2015. Why the Homo Naledi Discovery May Not Be Quite What it Seems. Newsweek (10 September).
  Homo nalendi


  Vuonna 2009 järjestettiin Helsingin yliopistossa Tieteen (apina) päivät, niiden teemana oli ”evoluutio”. Tapahtuman aikana ei pidetty yhtä ainutta evoluutiokriittistä puhetta tai esitelmää. Tieteen aatehistoriallisesti evoluutio ei ole teoriana muuta kuin vain uudelleen kasattu kyhäelmä antiikin ajan jälleensyntymisoppia ja ”alkukantaista” animalismia.
  Monesti tiedepalkittu ja esim. yksi paleogenetiikan perustajista ja mm. Max Planck -instituutin genetiikan osaston johtaja sekä useiden yliopistojen kunniatohtori plus kahdeksan tiedeakatemian jäsen Svante Pääbo on todennut, että ihmisen ja simpanssin väitetyssä vähäisessä perinnöllisessä erossa on ollut kysymys poliittisesta, yhteiskunnallisesta ja kulttuurisesta asiasta. (*Science 2007 Vol. 316 no: 5833)
  Ihmisen ja simpanssin 1%:n geneettisen -akateemisen eron- lähtökohta on Allan Wilson v. 1975. Wilson vertaili geenejä rinnakkain ja lanseerasi oppikirjoihin vuosikymmeniksi jääneen surullisen kuuluisan prosentin. Ihmisen ja simpanssin vertailuun valittiin DNA-jaksoja, jotka muistuttavat mahdollisimman paljon toisiaan. Ihmisellä on kuitenkin 10-20% orpogeenejä, joita ei muilla tutkituilla nisäkkäillä /väitetyillä esi-isillä ole. Jo tämä yksin estäisi kaikissa muissa kuin kehitysopillisessa dogmassa puhumisen yhteisestä esi-isästä. Samalla systeemillä vaikkapa banaani on puoliksi ihminen. Simpanssin genomi on ylipäätään 8% isompi, kuin ihmisen. Tätä kivuliasta yksityiskohtaa evolutionistit lanseerasivat alkemiaa kovasti paljon muistuttavan fuusio-ilmiön ihmisen ja simpanssin tyystin kuvitteellisessa menneisyydessä, josta ei termin lanseerausaikana ollut pätkän vertaa ainakaan tieteellistä todistetta. Huom. simpanssin ja ihmisen pelkän Y-kromosomin ero on 30%. Ihmisen ja esim. koiran geneettinen ero evolutionistien käyttämällä metodilla on 5%.
  *Science 29.6.2007 ”Kun simpanssin genomia verrataan ihmisen vastaavaan, ne eroavat toisistaan mm. seuravilla tavoilla: puuttuvat DNA:n jaksot, ylimääräiset geenit, erilainen kromosomien määrä ja rakenne, erilaiset toiminnot ja geenien kiinnittyminen geenien kopiointimäärät.
  Roska-DNA idea lähti puolestaan Human Genome -projektista. Projektin johtaja Collins totesi, että roska-DNA:han on tallennettu ihmisen evoluution historiankirjoitus niin se säilyy siellä koska roska-DNA ei häiritse geenien toimintaa. (*Tiede 2/2003) Termi ”roska” oli ideologinen idea, sillä tämä ateistien nimeämä osa säätelee geenien toimintaa. Ilman säätelyä, geeni ei tiedä koska olla aktiivinen. Jos esim. sikiöstä tuhoasi ”roska DNA:n, se kuolisi heti. Ihminen – simpanssi vertailuissa otetaan aina esille vain teoreettisesti samankaltaisempia genomin osia. (Kromosomi 2 vrt. 12 – 13, 2A 2B on uudelleen nimetty). Surkeaksi lisäksi 50% ihmisen tilke DNA:sta poikkeaa muiden nisäkkäiden tilke DNA:sta.

  Evolutionistit lanseerasivat ihmisen ja simpansin kromosomifuusion aikoinaan tökeröllä tekniikalla, jossa simpanssin kromosomi 12 ja 13 värjättiin ja liitettiin väkivalloin yhteen. Oppikirjat kautta maailman tarvitsivat jotain ns. konkreettista ja tökerö värjäys ajoi asian. Väärennöksellä saatiin aikaan kromosomi, jonka raidat ja koko muistuttivat riittävästi ihmisen kromosomi kakkosta ja selitti 48:n vähentymisen 46:een. Jeffrey Tomkins osoitti tieteellisesti vuonna 2011, että kromosomi kakkonen ei ole -sama kuin- simpanssin kromosomit 12 + 13. Kromosomissa pitäisi olla kaksi sentromeeriä, mutta vain yksi väärässä paikassa oleva on löytynyt. Löytymättä on myös 10K emäsparin pituiset telomeerisekvenssit. Pseudofuusion kohdalla onkin RNA-helikaasi.

  Mitokondriaalinen tutkimus 90-luvulla piti luoda akateeminen peruskivi evoluutiouskon epäjumalalle. Mitokondrio-Eeva sai ensin iäkseen 6500 vuotta. Evolutionisteille tämä oli liian kova shokki. Mukaan sekoitettiin pika-pikaa simpanssisolukoneiston tutkimusaineistoa ja luotettavaksi mitokondrio-Eevan iäksi saatiin pomminvarma luku 108 000 vuotta. (2009) Tutkimustulokset julkaistiin kymmenissä suuremmissa luonnontieteellisissä julkaisuissa. Kolme vuotta myöhemmin tulos pyyhittiin vähin äänin pois ja tilalle saatiin 250-300 000 vuotta. Vuotta myöhemmin se pyyhittiin pois ja tilalle laitettiin 157 000 vuotta. Asia oli kiusallinen. Kehitysoppiin kriittisesti suhtautuvat tahot pyrittiin kuitenkin pian lyömään ällikällä ja pöytään lyötiin kovan huipputieteen luku molekyylikellojen avulla. Eräs luku kuitenkin herätti jopa kaikkein tahriintuneimmat evolutionistit, sillä se näytti maapalloa edeltänyttä aikaa nisäkkäiden osalta. Tämä oli vasta jäävuoren huipulla oleva hiutale, ongelmien meressä sillä ihmisen perimän mutaationopeus joka tapauksessa sitä luokkaa, että ihmiskunnan iästä puhuttaessa emme pääse mitenkään yli muutamaa tuhatta vuotta. Joka vuosi ihmisen perimään ilmestyy yli 10 tuhatta sairauksille altistavaa mutaatiota. (solujen jakautumisessa tapahtuvat kopiointivirheet: ihmisessä on 37,2 biljoonaa solua ja 200 solutyyppiä.) Y-kromosomin tuhannesta geenistä on jäljellä enää 78 toimivaa geeniä. ENCODE-projektin (2010-luku) suurimpana löytönä sekulaarigenetiikan (makroevoluution uskovien) tutkimuskentällä oli, että perimä sisälsi paljon aktiivisia elementtejä luullun roska-DNA:n sijaan. Evolutionistien vuosikymmeniä julistamalla roska-DNA alueella oli mm. 8 miljoonan kytkimen ohjaus- ja säätötoimintoalue (epigeneettinen tietojärjestelmä) joka poikkeaa täysin suurten kädellisten vastaavasta alueesta.
  Länsimaalainen evoluutiohypoteesi on korviaan myöten ongelmissa kaikkien muiden ongelmien lisäksi, sillä evoluutioapostolien mukaan eliöitä rakentava toimeenpaneva geneettinen koodi on tähtipölyn ja tyhmien atomien synnyttämä. Evoluutioteorian ankkuripultti on juurikin siinä, että eliöt polveutuu yhdestä alkusolusta (jotta teoria olisi uskollinen edes itselleen), jonka teoreettistakaan syntyä ja kopioitumista ei ole voitu milloinkaan empiirisesti todistamaan. DNA:n ”kierretikapuiden” puolapuut rakentuvat aina kahdesta emäsmolekyylistä A-T tai C-G, eli adeniini, tymiini, guaniini ja sytosiini-puriiniemäksistä. Emäkset kantavat geneettisen tiedon. Jos kaikki maailmassa julkaistu data laitettaisiin DNA:han, niin siihen riittäisi alle kilo. Kolmen emäksen yhdistelmät toimivat tiedon varastona. Näiden niin sanottujen tikapuiden molempia runkoja kopioidaan polymeraasi-nimisten molekyylikoneiden toimesta. Tästä saatu datanauha siirretään spliseomi-laitteen avulla eteenpäin. Tietoa yhdistellään kuin palikoita ja siitä muodostetaan kolmikirjaimisia sanoja. Tietoa käsitellään ja kopioidaan kumpaankin suuntaan ja sama ns. puolapuu osallistuu nykytiedon mukaan 10-12 eri tuotteen valmistukseen tai erityiseen säätelymekanismiin, josta emme tiedä edes kovin paljoa. Eri tuotteiden valmistus riippuu aloituskohdasta ja lukusuunnasta. DNA:ssa on alusta pitäen ollut erityinen korjausmekanismi, joka poistaa DNA-ketjusta viallisen emäksen ja korjaa sen ehjällä. Korjaussuhde on 999/1000. Yhden virheen korjaamatta jättäminen aiheuttaa mm. sen, että maailmassa reilut 100 000 ihmistä päivässä kuolee vanhuuden aiheuttamiin komplikaatioihin.
  Ihmisyksilö munasolusta - aikuiseksi vaatii 30 000 miljardia solun jakautumista. Jos näiden (valmiin yksilön) 37,2 biljoonan solun sisältämän DNA nauhan avaisi, se ylettyisi 30 kertaa maapallolta aurinkoon ja takaisin. Täysin digitaalinen DNA-tietonauha, vaikka pelkkä talletusalusta onkin – vaatii tarkasti toimivat ohjelmat, ohjelmointisymbolit, ohjelmointikielen, kielenkääntämisjärjestelmää DNA:sta entsyymeiksi ja solun rakennusosiksi. Tietyt koneistot tarvitaan oikolukuun, kopiointiin, tuotteiden valmistukseen sekä kuljetukseen. Jos kaksoiskierrettä avaava helikaasi ja topoismeraasi systeemi jättää yhden toiminnon suorittamatta – koko homma tyssää alkuunsa. Columbian yliopiston genomikeskuksen tutkijoiden mukaan (3/2017- *9/2017 Tiede) yhteen grammaan DNA:ta voisi pakata 215 petatavua dataa. Yksi petatavu on miljoona gigatavua.
  Epigenetiikasta toivottiin kehitysopin suurta pelastajaa vielä 15 vuotta sitten, mutta lopulta kävi ilmi, että asia on päinvastoin. 1900-luvulla epigenetiikka termin toi tunnetuksi Cambridgen yliopiston embryologi Conrad Waddingtong, joka pohti tutkimuksissaan 1940-luvun alussa ympäristön merkitystä yksilönkehityksessä. 1983 huomattiin, että DNA:n hypometylaatio erottaa syöpäsolut terveistä soluista. DNA:n metylaatiotutkimus jatkui useampaan suuntaan, kunnes 1993 Harvardin yliopiston mikro-RNA lin-4 ja lin-7 tutkimus valmistui. Tällöin todettiin jo aikaisemmin otaksuttu ajatus, että ihmisen perimästä valtaosa koodautuu RNA:ksi ja vain pieni osa proteiineiksi. Tiedehistoriallisesti voidaan todeta, että epigeneettisen säätelyn eräs keskeinen mekanismi (histoniproteiinien ja kromatiinin rakenteen muokkaus) löydettiin 1990-luvulla. Asiaa viivästytti pitkään apurahallisissa biotieteissä vahva kehitysoppidogma, jonka mukaan vain proteiineja koodaava genomin osa on mielekästä tutkimusta. Viimevuosina on päästy tulokseen, jonka mukaan mytylaatioprofiilit käytännössä laukaisevat sekvenssimutaatioita. Epigenetiikka antaa eliölle ja sen jälkeläisille mahdollisuuden sopeutua ympäristön äkillisiinkin muutoksiin. Nyt epigenetiikan tutkimusala on yksi eniten nousussa olevista genetiikan aloista. Epigeneettisellä muutoksella tarkoitetaan geenin toiminnan tai ilmentymisen periytyvää muutosta, jossa DNA:n emäsjärjestys pysyy kuitenkin samana. Tunnettu käytännön esimerkki epigenetiikasta lienee aliravittujen (v. 1944) raskaana olleiden naisten tutkimus (Hollanti), jossa todettiin että heidän jälkeläisillään oli epigenomin muutoksia. Evolutionistien kromosomifuusio-usko on perin merkillisellä pohjalla, ei pelkästään siksi, että he ovat nimenneet kromosomeja uudelleen pöhköön filosofiaansa paremmin sopivaksi, kuten aikoinaan ihmisen ”häntäluugate” – vaan siksi, että tähän mennessä tapahtuneet geneettisestä rappeutumisesta johtuneet kromisomimuutokset ovat ilmentyneet yksilössä lähinnä vakavina sairauksina, lapsettomuutena ja populaatiotasolla kansantauteina.  

  Professori Reiner Protsch von Zieten valmisti evoluutioväärennöksiä 30 vuotta. (Artikkeli vuodelta 2005)

  Ihminen ei ole geneettiseltä perimältään 98,5-99%:sti simpanssi, vaikka evolutionistit yrittivät vuosia niin väittää.

  10-10-2008 17:12 | Dr Richard Buggs:
  "From 1964 to 2004, it was believed that humans are almost identical to apes at the genetic level.
  Ten years ago, we thought that the information coded in our DNA is 98.5% the same as that coded
  in chimpanzee DNA. This led some scientists to claim that humans are simply another species of
  chimpanzee. They argued that humans did not have a special place in the world, and that
  chimpanzees should have the same rights as humans.

  Other scientists took a different view. They said that it is obvious that we are very different
  from chimpanzees in our appearance and way of life: if we are almost the same as chimpanzees in
  our DNA sequence, this simply means that DNA sequence is the wrong place to look in trying to
  understand what makes humans different. By this view, the 98.5% figure does not undermine the
  special place of humans. Instead it undermines the importance of genetics in thinking about what
  it means to be a human.

  Fortunately (for both the status of human beings and the status of genetics) we now know that the
  98.5% figure is very misleading. In 2005 scientists published a draft reading of the complete DNA
  sequence (genome) of a chimpanzee. When this is compared with the genome of a human, we find
  major differences.

  To compare the two genomes, the first thing we must do is to line up the parts of each genome
  that are similar. When we do this alignment, we discover that only 2400 million of the human
  genome s 3164.7 million letters align with the chimpanzee genome - that is, 76% of the human
  genome. Some scientists have argued that the 24% of the human genome that does not line up with
  the chimpanzee genome is useless junk DNA . However, it now seems that this DNA could contain
  over 600 protein-coding genes, and also code for functional RNA molecules.

  Looking closely at the chimpanzee-like 76% of the human genome, we find that to make an exact
  alignment, we often have to introduce artificial gaps in either the human or the chimp genome.
  These gaps give another 3% difference. So now we have a 73% similarity between the two genomes.

  In the neatly aligned sequences we now find another form of difference, where a single letter
  is different between the human and chimp genomes. These provide another 123% difference between
  the two genomes. Thus, the percentage difference is now at around 72%.

  We also find places where two pieces of human genome align with only one piece of chimp genome,
  or two pieces of chimp genome align with one piece of human genome. This copy number variation
  causes another 2.7% difference between the two species. Therefore the total similarity of the
  genomes could be below 70%.

  This figure does not take include differences in the organization of the two genomes. At present
  we cannot fully assess the difference in structure of the two genomes, because the human genome
  was used as a template (or scaffold ) when the chimpanzee draft genome was assembled.

  Our new knowledge of the human and chimpanzee genomes contradicts the idea that humans are 98%
  chimpanzee, and undermines the implications that have been drawn from this figure. It suggests
  that there is a huge amount exciting research still to be done in human genetics."

  The author is a research geneticist at the University of Florida.

  ...............................................................................................................................................

  Ihmisen ja simpanssin DNA-jaksoja ei edes pysty rinnastamaan ilman keinotekoisia katkoja jommassakummassa nauhassa. Lisäksi ihmisen genomissa on alueita, joissa 2 jaksoa ihmisen koodia pystytään rinnastamaan vain yhteen simpanssin koodiin ja päin vastoin. Vaikka mukaan ei edes laskettaisi perimän järjestyksen eroja; ihmisen ja simpanssin DNA poikkeaa noin 30%.
  Luku 98,5-99% genomin paljon mainostetusta "samankaltaisuudesta" perustui proteiineja koodaaviin "eksoneihin", joita on vain 1% perimästä. Eksoneita liitetään proteiineihin eri variaatioissa ja tälle DNA:n silmukoinnillekin on luonnolliset lajirajat.


  SHINICHI FUJIMURA VÄÄRENSI ARKEOLOGISIA LÖYTÖJÄ 159:LLÄ KAIVAUKSELLA. KAIKKIAAN HÄN OSALLISTUI 178:N KAIVAUKSEEN. JAPANILAINEN MAINICHI SHIMBUM - SANOMALEHTI JULKAISI KOLME SALAA OTETTUA KUVAA, JOSSA MIEKKONEN KÄTKEE KIVITYÖKALUJA MAAPERÄÄN. USEITA KOULUKIRJOJA JOUDUTTIIN JAPANISSA UUSIMAAN TAPAUSTEN PALJASTUTTUA.
  (*TIETEEN KUVALEHTI 8/ 2004)


  National Geographic-lehti julkaisi vuonna 1999 10-sivuisen artikkelin uudesta sensaatiolöydöstä. Kyseessä oli lehden mukaan liskon ja linnun puuttuva välimuoto. Tarinaa oli tukemassa taiteilijan näkemys siitä kuinka Tyrannosauruksen kokoinen lisko hiljalleen muuttui liskolinnuksi ja linnuksi. Kiinasta 80 000 dollarilla ostettua fossiilia kävi katsomassa 100 000 ihmistä Utahin Monticellon dinosaurusmuseossa. Artikkeli toitotti että nyt voimme sanoa, että linnut ovat theropodeja yhtä varmasti kuin sanomme että ihmiset ovat nisäkkäitä. Fossiiliväärennös sisälsi linnun yläosan ja liskon hännän. Vuonna 2000 maaliskuussa lehden oli ilmoitettava että juttu oli uutisankka, sillä petos oli paljastunut. Lehti julkaisi Forum -kirjeenvaihtopalstalla pienen kymmenen rivin jutun asiasta. USA Today-lehti oli epäillyt löydön aitoutta, joten museon oli annettava se puolueettomaan tutkintaan.
  Vaikka evoluutiouskovaisten piireissä mainostetaan sitä että dinosaurukset muuttuivat evoluution myötä linnuiksi, niin käytännössä liskoeläin ei voi muuttua linnuksi. Tämä vaatisi todella monenlaisia uusia bio-ohjelmia ja täysin uutta sukupolvelta sukupolvelle kestävästi rakentuvaa biologista informaatiota. Tällaista ei kuitenkaan ole koskaan havaittu vaikka evoluutiotutkimus syökin runsaasti resursseja. Liskon luiden, virtsarakon, tasapainoelimen, sydämen, lihasten, aivojen ja hengityselinten täydellinen erilaisuus olisi aiheuttanut sen, että tuhannet välimuodot olisivat joutuneet olemaan hengittämättä, ihotta, ilman sydäntä ja vieläpä virtsaamatta kymmeniä miljoonia vuosia. Homma kuulostaa melkein samalta kuin olisi Lidl:issä töissä, mutta vakavasti puhuen lintujen läpivirtauskeuhkojen (verenkierron, verisolujen, sydämen ja lihasten yhteistyö) rakenne poikkeaa noin 100% liskon vastaavista funktioista. Mikäli asentaisimme vaikkapa Korkeasaaressa jollekkin liskolle siivet ja sen aivoihin imuroisimme netistä bio-ohjelman koskien lentotaitoa niin mikäli sitten tämä eläinparka lähtisi lentoon, niin sen ruumiinlämpö kohoaisi ilman linnun ilmajäähdytteisiä keuhkoja helposti lämpötilaan jossa liha alkaa kypsyä. Lintujenkin ruumiin lämpötila kohoaa nopeasti 42 asteeseen.

  Linnun keuhkon kaaviokuva  Rasterielektronimikroskooppi kuva 140 x: Brigitte Friedrich


  Evoluution kannalta "suomuista suliksi" operaatio olisi mahdoton, sillä linnun sulalla ja liskon suomulla ei ole yhteisiä tekijöitä.


  Linnunluu (linnunluunrakenne).

  Ida-fossiili toukokuu 2009
  (Darwinius masillae)

  47 000 000 ateistivuotta vanhan Ida fossiilin hypetys karkasi käpälästä toukokuussa 2009. Tämän evoluutioväärennöksen kohdalla mikään ei ollut liian suurta. Oli hyvin lähellä, ettei raato saannut omaa saippuasarjaa tai paikkaa jonkin maan hallituksesta. Idan löytö oli koulukirjaesimerkki pointistani, eli evoluutioväärennöksistä. Kaikkien länsimaiden media otti kyseisen kissamakin fossiilin vastaan kuin Idols kilpailun voittajan. Fossiili löytyi Frankfurtin eteläpuolelta Messelistä jo vuonna 1983, mutta humbuugitutkijat eivät heti ymmärtäneet tämän 60 cm mittaisen raadon kaupallista kehitysoppiarvoa. Ida pääsi evoluutiouutisointien jatkeeksi. Teoriani mukaan evo-uutisointeja tulee tasaisena vanana tieteestä ja etenkin faktoista riippumatta. Tämä on kehitysopin elinehto ja kulmakivi. Sekulaarit markkinatalouden paristot - kuluttajat - pysyvät tyytyväisenä, kun "viisaat" pönkittävät elähtänyttä uus-ateismia aika-ajoin.

  Löydöstä vastasi kaupallisesti... ei kun siis tieteellisesti Oslon luonnontieteellisen museon tutkija Jørn Hurum. Kotimaisesta uutisoinnista vastasi valtamediat komilianttareineen.

  YLE:n kommentaari ko. otuksesta.

  "New Yorkissa paljastettiin tänään 47 miljoonaa vuotta vanha fossiili,
  josta ihmisen uskotaan suoraan polveutuneen. Ida-nimen saanut
  apinaluuranko olisi vanhin löydetty, suora linkki ihmisen kehitykseen.

  Pienen kissan kokoinen fossiili on säilynyt hämmästyttävän hyvin, sillä
  siitä puuttuu vain pieni osa jalkaa. Jopa viimeinen ateria, lehtiä ja
  hedelmiä on säilynyt sen mahassa. Luut löydettiin Saksasta jo
  1980-luvulla, mutta niiden tärkeys on paljastunut vasta viime vuosina
  norjalaistutkijan johdolla".
  Vaikka makiapinaa muistuttavalla Idalla on pitkä häntä, sillä on useita
  ihmismäisiä piirteitä. Fossiililla on esimerkiksi samanlaiset kynnet
  kuin ihmisillä ja tarttumisotteen mahdollistava peukalo.

  Fossiilia tutkineiden tiedemiesten mukaan kyseessä on ennennäkemätön
  laji, ja sen latinankieliseksi nimeksi on annettu ihmismäisyyden vuoksi
  Darwinius masillae. Tiedetoimittajat ovat antaneet evoluution kannalta
  mitä merkittävimmälle löydölle vielä uuden lisänimen, "puuttuva linkki".

  Kaikki tieteilijät eivät kuitenkaan yhdy siihen, että Ida olisi
  kiistatta ihmisen esiäiti. Vastustajat pitävät luurankoa enemmänkin
  ihmisen "tätinä" kuin "isoäitinä", kirjoittaa yleisradioyhtiö BBC".

  AFP, YLE Uutiset

  Pari kuukautta myöhemmin Ida-otus sai uutisankan maineen tiedepiireissä, sillä sen evolutionäärinen sijoituskonsistenssi indeksi on vain 0.11.* Mutta tärkein työ oli jälleen tehty. Kehitysoppia oli jälleen saatu syötettyä tiedoitusvälineissä kvartaalisukupolvelle kymmenissä maissa.
  *Vol 461|22 October 2009| doi:10.1038/nature08429
  1118


  .


  Ardi-fossiili (Ardipithecus ramidus) Lokakuu 2009

  4,4 miljoonaa ateistivuotta vanhasta kehitysopin pelastusrenkaasta avautui mm. Aamu-lehti 2.10.2009. Mailin kokoiselta alueelta (150 tuhatta sedimenttinäytettä) löydetyistä sirpaleista ja tietokoneanimoituine puuttuvine anatomisine kohtineen - 35:stä yksilöstä konsruktioitu evoluutioväärennös edustaa jälleen Idan, Toumain, Lucyn, habilisten ja monen muun joukossa antropologian irvikuvaa. Ainoa asia mikä uutisoinnissa tällä erää yllätti, oli hieman nopeutunut uutisointisykli.  2013  Homo Nalendi 2015 (Linkki Joel Kontisen blogiin.)