TEEMUN EVOLUUTIOKRIITTINEN SIVUSTO
PÄIVITETTY 2015/12/17
ETUSIVU


ETUSIVU

EVOLUUTIOVÄÄRENNÖKSET
 • Johdanto
 • Ernst Haeckel
 • Propaganda
 • Vertailua
 • Ihmisen evoluutio
 • Tuoreet

  DAWKINSIN LUENTO

  MAKROEVOLUUTIOTEORIAN RISTIRIITOJA

  AAMUNKOITON LOHIKÄÄRMEET

  EVOLUUTIOKAISLIKOSSA PUHISEE

  GEOLOGIA

  NOOA

  GEENI

  ELÄMÄN RESEPTI

  NEANDERTALILAISET

  JÄÄKAUSI

  MAMMUTIT

  SURKASTUMAT

  AVARUUS

  LUONNONVAKIOISTA

  BIG BANG

  KUINKA VANHA MAA ON?

  SUKLAAN EVOLUUTIO

  TUNTEEKO HISTORIA JEESUKSEN?

  VIIKUNAPUUN MERKKI

  KLAUKKALAN OHITUSTIE

  FOSSIILIT

  DA VINCI -KOODI

  JUUDAKSEN EVANKELIUMI

  ISÄNPÄIVÄ

  LUCYN LAPSI?

  KOLMANNES EI USKO KEHITYSOPPIIN

  RADIOMETRINEN AJOITUS?

  PELON EVOLUUTIO

  HIIDENKIRNUT

  SUSILUOLA

  SILMÄYS NÄKÖAISTIIN

  PEDON MERKKI ?

  JEESUKSEN LUUT OVAT LÖYTYNEET?

  PÄIHTEET

  J. R. R. TOLKIEN

  SUOMEN HISTORIAA

  J. A. M.

  ELOKUVAT

  TV-SARJAT
 • Postimies Pate

  TV-7

  BODOM

  AUTOT

  KRONOLOGIA

  KOIRAELÄIMET

  KARTANONKOSKI KUVINA

  VANTAA KUVINA

  HOUSE

  ARKKITEHTUURI

  EGYPTIN KRONOLOGIAT ?

  KIRJAT

  RADIO 3 v. 1987-1996

  TYYSTIN SEKALAISET KUVAT

  TIEDE-LEHDEN ID ARTIKKELISTA...

  TIETEELLINEN KREATIONISMI RY

  ILMOITUSTAULU

  EVOLUUTIOON KRIITTISESTI SUHTAUTUVIA TIEDEMIEHIÄ

  PALAUTE

  LINNOJA

  TURKUA KUVINA

  PRISMA TV1 1.10.2007

  ILPPA

  VIHTIÄ KUVINA

  KATSAUS ATEISMIN HISTORIAAN

  HELSINKI MOTOR SHOW 2007

  MIELIPITEITÄ EVOLUUTIOFILOSOFIASTA

  LINKIT

  RHODOPUISTO

  JEESUS-MARSSI 2008

  TUUSULA KUVINA

  NURMIJÄRVEÄ KUVINA

  JULKILAUSUMA EVOLUUTIOSTA

  ESPOOTA KUVINA

  MAA KOLMANNESMITTAAN

  KOTIMAAN MITTAUSTA 375 VUOTTA

  JAAKKO JUTEINI 1781-1855

  DARWIN 200 RIEMUVUOSI

  ZEITGEIST ELOKUVA

  HAROLD LLOYD

  REKRY 09

  EI GAP-TEORIOILLE

  VANTAA KUVINA II

  UUSI ASELAKI PUHUTTAA

  KARKKILA KUVINA

  JÄRVENPÄÄ KUVINA

  NISSAN NOTEN AJOVALON VAIHTO

  WIKILEAKS

  Hikka Pemasen blogi

 • 

  JÄÄKAUSI


  Lapsille ja lapsenmielisille opetetaan kouluissa, että ensin oli dinosauriit ja sitten viimeisten jääkausien aikana oli mammutteja ja muita möhköfantteja. Lapset ja lapsenmieliset osaavat tämän sadun hyvin ulkoa. Kysyt koululaiselta; niin hän osaa varmasti vastata. Kunhan et kysy: Mistä mammutit tulivat. Ateistiset evoluutikot yleisesti esittävät, että mammutit kehittyivät puiden oksilla ja kivien koloissa hyppivästä muutaman kymmenen sentin mittaisesta tamaanista, joka on taasen peräisin tietenkin hiiren kokoisesta alkunisäkkäästä, jonka ikää on ruuvailtu aika ajoin kymmeniä miljoonia vuosia sinne ja tänne. (*Tiede 4/2002/ alkunisäkkään ikä)

  Todellisuus, joka tässäkin tapauksessa ei tee poikkeusta ihmeellisyydessään on se, että mammutteja on ollut siitä lähtien kun eläinkunta luotiin maapallolle. Mammutit eivät niin ikään kuolleet sukupuuttoon ns. viimeisemmän "jääkauden" lopulla 10-15 000 ateisti vuotta sitten, vaan viimeisimmät yksilöt elivät vielä 1800-1900 lukujen vaihteessa. Tästä meille kertovat mm. ehyt DNA ja veren valko ja- punasolut joita mammuttien jäänteistä on löytynyt. Lisäksi jokaisella aminohapolla on oma rasemisoitumisnopeus, jota ei pysty huijaamaan muumioinnilla, jäädyttämisellä tai ylipäätään millään keinolla.

  Pieksämäeltä satuttiin löytämään vielä 1930 luvulla kerrostalon kokoinen jääkuutio maansiirtotöiden yhteydessä. Jos jääkaudesta on 10-15 tuhatta vuotta, niin miksei tuo jää ollut sulanut?

  Biologinen kiraalisuus on siitä kurjaa, että se on kuin kiristetty jousi, kun eliö kuolee niin "jousen" kireys laukeaa ja aminohapot kääntyvät peilikuvikseen otuksen kuoltua.


  -Alaniini: CGA CGG CGT CGC - -
  -Arginiini GCA GCG GCT GCC TCT TCC
  -Asparagiinihappo CTA CTG - - - -
  -Asparagiini TTA TTG - - - -
  -Fenylalaniini AAA AAG - - - -
  -Glutamiini - - GTT GTC
  -Glutamiinihappo - - CTT CTC jne...
  -Glysiini
  -Histidiini
  -Isoleusiini
  -Kysteiini
  -Leusiini
  -Lyseeni
  -Metioniini
  -Proliini
  -Seriini
  -Treoniini
  -Tryptofaani
  -Tyrosiini
  -Valiini


  (Biologisten eliöiden proteiineissa kaikki aminohapot ovat vasenkätisiä. Eliön kuoltua syystä tai toisesta nämä ns. vasenkätiset aminohapot alkavat nopeasti muuttua raseemiseksi seokseksi, jossa on 50% vasen ja oikeakätisiä aminohappoja. Rasemisaatioon perustuvassa kuolleen organismin ajoituksessa tutkitaan juuri vasen ja oikeakätisten aminohappojen suhdetta.)

  Näin ollen maapallolta ei löydy maakerrosta, jossa olisi mitään elämän jäänteitä joka ylittäisi muutaman tuhannen vuoden iän. DNA:n säilymisen maksimaalisena takarajana pidetään 10 tuhatta vuotta. Tämänkin vuoksi dinosaurusten maksimi-ikä (biomolekyylinäytteiden pohjalta) on vain tuhansia vuosia ei kymmeniä miljoonia vuosia, niin kuin kehitysoppi lapsille ja lapsen mielisille uskottelee. Asiaan ei tuo helpotusta se, että molekyylipaleontologi Mary Schweitzerin ryhmä löysi kolmannen aivan liian hyvin säilyneen "muinaisen" dinosauruksen jäänteen marraskuussa 2005.

  Viimeisen 30 vuoden ajan geologit ovat hylänneet jääkautisten faunojen ikämääritelmät, sillä ne eivät ole sopineet kulloiseenkin paradigmaan. Nyt vanhat ja uudetkin massa 14 määritteet ovat uudelleen puntarissa myös geologian parissa. Geologit eivät kuitenkaan halua vastata lukuisiin ristiriitaisiin faunoihin, joita pelikenttä tarjoaa yllin kyllin. Yksinkertaistettuna kysymys kuuluu: Miksi mäyrät, hirvet, biisonit, villasarvikuonot, mammutit, tiikerit ja virtahevot ovat laiduntaneet alueita Saksassa, Ranskassa, Englannissa ja Saharassa tiukimpaan ja kylmimpään jääkauden aikaan? Miten ihmeessä ne syödä napostelivat lämpimien maiden kasvistoa useiden kymmenien asteiden pakkasessa allaan kolme kilometriä silkkaa jäätä. Tämän jälkeen suuri vasara iski nämä jo tutuksi tulleet eläin ystävämme monta metriä maan sisään jääkerrosten läpi. Jokainen huimapää voi kokoilla esim. norsua apuna käyttäen miten sellainen eläin isketään 3000 metrin jääkerroksen läpi maan sisään.

  Mutta säästääksemme norsuparan tuhoon tuomitusta yrityksestä. meidän olisi ehkä syytä muuttaa jäätyneitä käsityksiä jääkausista. Todellisessa elämässä evoluutioteorian ulkopuolella tiedämme, että mammutin kokoiset eläimet tarvitsevat vihreää ravintoa 200-300 kiloa päivässä, sekä sata litraa vettä. No tämähän ei todellakaan onnistu jäisellä ja hyytävällä arolla. Ja toisaalta virtahepo ei tykkää laisinkaan jäästä ja lumesta. Eivätkä kovin monet kasvitkaan. 1980 luvulla Siperiasta porattiin satojen metrien syvyydestä näytteitä, joissa oli ehyitä viinirypäleitä, pähkinöitä, trooppisia kasvin osia, palmupuun osia, trooppisten eläinten jäänteitä yms. Tämä ei kerta kaikkiaan selity edes Telluksen elliptisen radan aiheuttamilla säämuutoksilla suhteessa akselin kallistuskulmaan -merivirtoihin ja oletettuun etäisyyden muutokseen aurinkoon nähden. Satojen tuhansien ateistivuosien aikana on kerrottu olevan toinen toistaan seuranneita jääkausia, mutta esim. jättimäiset merenalaiset ääntäkin nopeammat maanvyöryt aiheuttavat juuri sen kaltaisia jälkiä, joita pesunkestävä ateisti geologi erehtyisi pitämään jonkin vanhan jääkauden aiheuttamana. Viime joulun tsunamikin pisti uusiksi muutamia "geologisia faktoja".

  Vielä voidaan kysyä, miksi lukuisat aikaisemmat jääkaudet eivät tappaneet faunaa, miksi se kuoli vasta viimeisen jääkauden alettua laantua? Siperiassa on ollut usean miljoonan mammutin kantoja. Sellainen määrä suuria, joskus 12 tonninkin painoisia elämiä ei elä limujäällä.Hiekkamoreenista ja lössistä koostuvissa "jääkautisissa" sedimenteissä saattaa piillä ongelman avain. Näissä kerrostumissa on nimittäin vulkaanista tuhkaa aika mittavia määriä. Tästä pääsemmekin teoriaan, jota henkilökohtaisesti kannatan. Maan kuoressa on puolen sataa tuhatta suurta tulivuoren kraatteria. Nämä ovat osallistuneet aikoinaan alkumantereen paloiksi hajoamiseen ja Nooan aikojen vedenpaisumukseen. On perin todennäköistä, että kun tällainen määrä tulivuoria tussauttaa pölyt ulos ilmakehään, niin maan pinnan lämpö laskee hetkessä 12-16 astetta, kuten nykyäänkin tulivuoren vaikutus alueella. (On arvioitu, että vain yksi esim. El Chichon tulivuori voisi purkauduttuaan viileentää koko maailman ilmaa 0,25 C astetta.) *Auringon lämpösäteet eivät ainakaan kovin nopeasti läpäise tuollaista vulkaanisen tuhkan pölykerrosta, joka muuten näkyy yhä liitukivi sedimentteihin ikuistettuna eri puolilla maapalloamme. Ilma on viilentynyt nopeasti, mutta meret ovat yhä lämpimiä, koska massiivinen vesimassa varaa lämpöä.

  Lämpö on nostattanut höyryn korkeuksiin, jossa se on jäähtynyt ja muuttunut lumipyryiksi varsin massiivisella alueella. Etenkin jos maa on ollut tuossa vaiheessa vielä suhteellisen yhdessä koossa."Jääkautisten" otusten hengityselimissä on usein löydettäessä paljon pölyä. Tuo pöly on varmasti tullut lumipyryjen seassa ja nopeuttanut massiivisenkin eläimen jäätymistä. Kaikki tämä on voinut tapahtua Pelegin aikana, n. 300 vuotta jälkeen vedenpaisumuksen. Osa mammuteista jäätyi seisaalteen. Jobinkirja puhuu myös Lähi-idän lumisateista ja luoliin paenneista ihmisistä. Liekö juuri tuolloin suuri määrä ihmisiä kärsinyt D-vitamiinin puutteesta sukupolvesta toiseen, sillä monet tutkijat pitävät osaa mm. neandertaalien luuston muodoista juuri merkkinä sellaisesta.

  Lähteet:


  *mm. Frozen in Time 2004 ISBN: 089051-418-6, WSOY Jääkauden jättiläiset.

  Tulivuori* Robert I. Tilling U. S Geological Survey / National Geography Vol. 162, No. 5. Nov 1982. (Amino acid Ras: J. Bada 2000, Wyckoff/ Akiyama 1970.