TEEMUN EVOLUUTIOKRIITTINEN SIVUSTO
PÄIVITETTY 2015/12/17
ETUSIVU


ETUSIVU

EVOLUUTIOVÄÄRENNÖKSET
 • Johdanto
 • Ernst Haeckel
 • Propaganda
 • Vertailua
 • Ihmisen evoluutio
 • Tuoreet

  DAWKINSIN LUENTO

  MAKROEVOLUUTIOTEORIAN RISTIRIITOJA

  AAMUNKOITON LOHIKÄÄRMEET

  EVOLUUTIOKAISLIKOSSA PUHISEE

  GEOLOGIA

  NOOA

  GEENI

  ELÄMÄN RESEPTI

  NEANDERTALILAISET

  JÄÄKAUSI

  MAMMUTIT

  SURKASTUMAT

  AVARUUS

  LUONNONVAKIOISTA

  BIG BANG

  KUINKA VANHA MAA ON?

  SUKLAAN EVOLUUTIO

  TUNTEEKO HISTORIA JEESUKSEN?

  VIIKUNAPUUN MERKKI

  KLAUKKALAN OHITUSTIE

  FOSSIILIT

  DA VINCI -KOODI

  JUUDAKSEN EVANKELIUMI

  ISÄNPÄIVÄ

  LUCYN LAPSI?

  KOLMANNES EI USKO KEHITYSOPPIIN

  RADIOMETRINEN AJOITUS?

  PELON EVOLUUTIO

  HIIDENKIRNUT

  SUSILUOLA

  SILMÄYS NÄKÖAISTIIN

  PEDON MERKKI ?

  JEESUKSEN LUUT OVAT LÖYTYNEET?

  PÄIHTEET

  J. R. R. TOLKIEN

  SUOMEN HISTORIAA

  J. A. M.

  ELOKUVAT

  TV-SARJAT
 • Postimies Pate

  TV-7

  BODOM

  AUTOT

  KRONOLOGIA

  KOIRAELÄIMET

  KARTANONKOSKI KUVINA

  VANTAA KUVINA

  HOUSE

  ARKKITEHTUURI

  EGYPTIN KRONOLOGIAT ?

  KIRJAT

  RADIO 3 v. 1987-1996

  TYYSTIN SEKALAISET KUVAT

  TIEDE-LEHDEN ID ARTIKKELISTA...

  TIETEELLINEN KREATIONISMI RY

  ILMOITUSTAULU

  EVOLUUTIOON KRIITTISESTI SUHTAUTUVIA TIEDEMIEHIÄ

  PALAUTE

  LINNOJA

  TURKUA KUVINA

  PRISMA TV1 1.10.2007

  ILPPA

  VIHTIÄ KUVINA

  KATSAUS ATEISMIN HISTORIAAN

  HELSINKI MOTOR SHOW 2007

  MIELIPITEITÄ EVOLUUTIOFILOSOFIASTA

  LINKIT

  RHODOPUISTO

  JEESUS-MARSSI 2008

  TUUSULA KUVINA

  NURMIJÄRVEÄ KUVINA

  JULKILAUSUMA EVOLUUTIOSTA

  ESPOOTA KUVINA

  MAA KOLMANNESMITTAAN

  KOTIMAAN MITTAUSTA 375 VUOTTA

  JAAKKO JUTEINI 1781-1855

  DARWIN 200 RIEMUVUOSI

  ZEITGEIST ELOKUVA

  HAROLD LLOYD

  REKRY 09

  EI GAP-TEORIOILLE

  VANTAA KUVINA II

  UUSI ASELAKI PUHUTTAA

  KARKKILA KUVINA

  JÄRVENPÄÄ KUVINA

  NISSAN NOTEN AJOVALON VAIHTO

  WIKILEAKS

  Hikka Pemasen blogi

 • 

  EVOLUUTIOKAISLIKOSSA PUHISEE

  ANTIIKKIA, ANTIIKKIA


  Thales, Anaximander, Empedokles, Epikuros Agrigenttiläinen (492 - 430 e.Kr) uskoivat tietyn tyyppiseen kehitysoppiin ja luonnonvalintaan. Anaximander Miletolainen (610 - 547 e.Kr) uskoi maapallon elämän kehittyneen merissä. Hänen teoriansa mukaan merissä asui valtavia suomukaloja jotka muuttivat kuivalle maalle ja ryhtyivät maaeläimiksi. Kyseinen filosofia elää yhä.

  Renessanssin aikana filosofit työnsivät kapulaa tieteen oven väliin ehdottamalla, että eläimet ovat jonkin tuntemattoman kehityksen tulosta. G. W. Leibniz (1656 - 1716) uskoi kaikkien eläinlajien olevan välimuotojen kautta toisiinsa yhteydessä. Immanuel Kant (1724 - 1804) pohti, että eliöt ovat kehittyneet yksinkertaisista eliöistä. Kuitenkin hän mainitsi tulkintaansa "järin rohkeaksi seikkailuksi", jota mikään empiirinen tutkimus ei tue.


  Immanuel Kant


  Kehitysopillisia ajatuksia esittivät myös F. W. von Schelling (1775 - 1854) sekä G. W. F Hegel (1770 - 1831). J. Swammerdam (1637-1680) esitti puolestaan teorian jonka mukaan kaikki lajit polveutuisivat yhdestä ainoasta luodusta eläimestä.

  Charles Darwinin isoisä Erasmus Darwin (1731-1804) sekä Georges Buffon (1707 - 1788) Pitivät polveutumisopin lippua ilmassa. Sitten surullisen kuuluisa mies joka nai serkkunsa; Charles Darwin kirjansa Lajien synty v.1859 kanssa antoi lopullisen kipinän kulovalkealle joka tunnetaan kehitysoppina. Tosin hän ei mainitse liki 1000- sivuisessa eepoksessaan sanallakaan siitä mistä ne lajit sitten syntyivät, mutta ei anneta sen häiritä, onhan jokaisessa mielikuvitustarinassa aina jokin kömmähdys.


  Charles Darwin


  Joka tapauksessa tästä H. M. S Beagle-laivan matkan aikana (1831 - 36) inspiroidusta kirjasta nousi lyhyessä ajassa "kehareiden iso-kirja". Tosin mies kirjoitti sitä 20-vuotta, mutta tuon 5-vuotisen maailmanmatkan aikana kerätyt havainnot ovat kirjan punaisena lankana, eli eliöiden kehittyminen yhä kehittyneimmiksi. Tuo surullisen kuuluisa kirja myytiin loppuun julkaisupäivänään 24.11.1859.  Charles Darwin kirjoitti omaelämänkerrassaan seuraavasti:
  "On äärimmäisen vaikeaa tai suorastaan mahdotonta ajatella tämän suunnattoman ja ihmeellisen maailmankaikkeuden, mukaan luettuna ihminen joka pystyy katselemaan kauas menneisyyteen ja kauas tulevaisuuteen, syntyneen sokean sattuman tai välttämättömyyden seurauksena. Pohtiessani tätä asiaa tunnen, että minun on pakko etsiä Ensimmäistä syytä, jolla olisi älykäs, jollakin tavalla ihmismieleen verrattava mieli, ja siten minua voidaan nimittää teistiksi."

  A. R Wallace (1823 - 1913) puolestaan kehitteli oman teorian, jonka mukaan alkuperäisillä muodoilla voi olla kyky muuntua miksi tahansa muuksi. Mies julkaisi kirjan vuonna 1858. Jo ennen tätä filosofi Herbert Spencer (1820 - 1903) oli soveltanut evoluutiota yhteiskunnallisiin kysymyksiin. Sinänsä mielipuolinen ajatus, sillä jos esim. kaupan kassajonossa saisi murskata kaikki heikot, vammaiset ja vanhat asiakkaat niin ruumiita tulisi päivittäin melkoinen nippu. Tästä on evoluutiossa kyse. Vahvemman oikeuksista. Herbert Spencerin evoluutiofilosofian mukaan köyhien-, vanhusten- ja terveydenhoito tuli ehdottomasti hylätä. Mitä olisikaan tapahtunut jos hän itse olisi sairastunut?

  Prof. Ernst Haeckel (1834 - 1919) oli luonnontieteilijä, filosofi ja taiteilija joka myös nai serkkutyttönsä kuten Darwinkin, loi evoluutiota omasta päästään siveltimellä tai kynällä. Haeckelin opit Arjalaisesta super-rodusta otettiin innolla käyttöön korpraali Aadolf Hitlerin luotsaamassa natsi-Saksassa kolmekymmenluvulla. Vaikka Darwinilla ja Haeckelilla oli todistettavasti kirjeenvaihtoa aktiiviaikoinaan niin Haeckelin metodit eivät ehtineet vaikuttamaan Charles Darwinin pääteokseen. Prof. Haeckel tuli tunnetuksi nisäkkäiden sikiöväärennöksien luojana. Näissä sikiökuvissa prof. Haeckel oli piirtänyt kalojen, lintujen, liskojen ja nisäkkäiden sikiöt saman näköisiksi kuin ihmisen sikiö. Tästä riemastuneena ihminen julistettiin osaksi eläinkuntaa. Sikiöväärennöksiä käytettiin yliopistotason koulutuksessa mm. Suomessa vielä 1960-luvulla täysin tietoisena siitä, että ne edustivat evoluution hyväksi valmistettuja petoksia.

  Evoluutiokriittisiin tahoihin suhtaudutaan yleensä varauksella, sillä hehän voivat olla hihhuleita tai muuten vaan epäsivistyneitä luusereita jotka ovat pinnanneet biologian kurssit tyystin. Puolentoistasadan vuoden ajan lanseerattua uljasta makroevoluutioteoriaa ei sovi "kabineteissa" ainakaan ääneen kritisoida. Ja mikäli näin tekee niin on aivan varmaa, että ura (tutkijana) nousee 90 asteen kulmaan. Tästä pitävät huolen kaikki "Nalle-Puh kerhoihin" kuuluvat tahot jotka kuuluvat perinteisiin "evoluutikoihin".

  Perinteisiin kuuluu harjoittaa 'kehitysoppi'-nimistä uskontoa. Alussa oli alkuräjähdys, josta sitten syntyi sokean sattuman kautta äärimmäisen tarkkaa makromolekyylitason biomekaniikkaa, bio-informaatiota, alkuaineiden jaksollinen järjestys ja älyä miljardien vuosien saatossa. Heitä jotka ymmärtävät että pitkä aika (miljardit vuodet) ei lisää, kehitä, tai paranna biologisia järjestelmiä (informaatiota) kutsutaan kreationisteiksi. Kreationistitutkijan analyysit voidaan aina kumota nolla-argumentilla joka kuuluu seuraavasti: -Joo, mutta hänhän on kreationisti.

  Maailmamme biologisissa konstruktioissa vallitsee redusoimaton monimutkaisuus. Käytännön esimerkkinä tästä voidaan mainita viidestä komponentista koottu hiirenloukku. Mikäli siis redusoimme tätä hiiriparkojen ansaa ja otamme yhden osan pois siitä, niin paraneeko loukun funktio tästä? Ei parane, ei. Hiiri saa Disneyn lanseeraaman juustonpalasensa ja on tästä varmasti onnellinen, mutta loukku ei toimi sille tarkoitetulla tavalla. Käytännössä koko loukku on tarpeeton romu tällaisen operaation jälkeen. Sama koskee niin ikään vaikkapa bakteerimoottorin monimutkaisia komponentteja. Toisaalta voimme myös kysyä löydämmekö maastosta hiirenloukkuja. Jos löydämme, niin sen pohjassa lukee varmasti jotakin yleispätevää sen valmistajasta.

  Loppujen lopuksi meille ei jää muuta vaihtoehtoa kuin todeta, että bakteerimoottori on syntynyt maailmaan toimivana kokonaisuutena magneettiantureineen, kulmakappaleineen, ulkomembraaneineen, vetokappaleineen, ohjauselementteineen, akseleineen, laakereineen, siimoineen ja kemosensoreineen. 125 mV jännitteisen bakteerimoottorin "EU-kulutus" on n. 1200 protonia per kierros. Tämä maailman tehokkain peräprutku saavuttaa 100 rpm:n kierrosluvun, eikä 3x10-18 newtonin vääntömomentti kalpene minkään venemessujen tiloista löytyvän motin rinnalla. teholtaan tämä bionanoteknologinen pörisijä on 10-16 W 20:n kierroksen kohdalla.


  Kuva: Tiede 7/04

  Coli, Salmonella ja joillakin Streptokokkibakteereilla on 0,2 voltin jännitteellä ja tuhannesmiljardisosa-ampeerin virrankulutuksella toimivat miniatyyriset pyörintämoottorit. Bakteereilla on yleensä kuusi "perämoottoria". Flagellan kemiallinen kondensaattori koostuu noin 200:sta granegatiivisten bakteerien ulko- ja sisäkalvotilaan sijoittuvasta osasesta ja itse värekarva on 5000 kertaa yhtä pitkä kuin leveä. Siimojen toimintaan on liitetty kytkin ja navigointijärjestelmä. Tyhjäkäynnillä bakteeri värisee paikallaan ja flagellat vaihtavat pyörimissuuntaa. Signaalin saatuaan bakteeri kiihdyttää vauhtiin (65 kertaa oman pituutensa verran sekunnissa) joka vastaa ihmisen uintinopeutena noin 400 km/h tervassa. Yhden millimetrin matkalle mahtuu 30 000-35 000 kpl bakteerimoottoreita.  Bakteerin etupää (sytoplasma-alue) on täynnä kemosensoreita, joilla bakteeri "haistelee ja kuulostelee". Mikäli liika kylmyys, kuivuus, kuumuus, UV-valo tai myrkky uhkaa bakteeria niin se suunnistaa sensoreidensa avulla turvaan. Bakteeri aistii myös magneettisuuden. Tämä auttaa bakteeria selviämään esim. maassa, sillä se osaa suunnistaa turvaan maan sisusta kohden. Proteiinikomponenttien lukumäärä: Moottori: 19 kpl, Kokoonpano: 12 kpl, Geenisäätely: 7 kpl, Sensorit: 8 kpl, Tuntematon toiminta: 6 kpl.
  http://naturalselection.0catch.com/Files/Flagellum.html

  Mikäli jatkamme tätä ennalta-arvaamatonta visailua pidemmälle, niin tulemme väistämättä tilanteeseen jossa joudumme kysymään galaksien ja aurinkokuntajärjestelmien funktion taustatekijää. Jos bakteeri on redusoimaton, niin mitä ihminen on? Jos ihminen on kehittynyt pala palalta tai edes "neodarwin"-hyppäyksin, niin mitä ongelmia se tuottaisi? Minkä elimen poistamme ensin päästäksemme menneeseen tilanteeseen jossa sitä ei vielä ollut? Haima, sydän, munuaiset, maksa, kilpirauhanen, keuhkot, aivot, perna, suolisto, iho, kieli, Cortin elin, simpukka...??

  Ihmisen tarve selittää olemassaoloaan on niin voimakas, että avuksi on otettu suoranainen valehtelu eli tutummin makroevoluutio. Makroevoluution tueksi on keksitty myös pitkät ajanjaksot joita jopa kouluissa opetetaan lapsille ja nuorille. Sitten heti perään ihmetellään ja voivotellaan kun kymmenvuotiaat ovat alkoholisteja ja narkkareita. Ei mikään ihme että ovat, kun heille opetetaan että ihminen on maan päällä vain sokean biologisen sattuman kautta. Kuvaan astuu "apinasta ihmiseksi"-fraasi, jolla voidaan selittää langenneen maailman epämukavuudet. Todisteeksi tästä arvon opettajat antavat kylmää faktaa simpanssin ja ihmisen geneettisestä samankaltaisuudesta. Tuoreimmat genomikartoitukset antavat meille ja simpansseille geneettiseksi eroavaisuudeksi 1,0% (*HS 4.9.2005 Simpanssin geenikartta valmistui..)

  Mistä tämä kelpaa kovaksi todisteeksi?


  Sukulaisuudesta? Vai siitä, että olemme samaisen planeetan asukkeja, samasta "maasta" tulleita. Usein tässä kohtaa evoluutikot "unohtavat" sanoa, että 3 cm mittainen seeprakala on geneettisesti 85%:sti "ihminen" .Rotta puolestaan on 40%:sti. Useimmilla eläimillä on lisäksi enemmän geenejä kuin ihmisellä. Alkujaanhan opetettiin, että ihmisellä on 100 000 geeniä. Nyt tuo luku on pudonnut 19 300 (v.2007) geeniin. Miehen ja naisen geneettinen eroavaisuus lienee 5:n% tuntumassa. Simpanssin ja ihmisen ero oli 1,0%. Uskallanko siis edes kirjoittaa mitä ajattelin miehen, simpanssin ja naisen suhteesta kehitysteoriaan? E-Colibakteeri on samalla staililla mitattuna 7%:sti ihminen.

  Mikroevoluution piiriin kuuluvat tutkimukset ovat sitten toinen juttu. Mikroevoluutiota tapahtuu kaiken aikaa, ja sitä voi jopa verrata painovoimaan. Silti siinäkin on hyvä huomioida, että minkään otuksen biologinen informaatio ei parane tai "kehity" tässä prosessissa. Eliöihin on ohjelmoitu jo aikain alussa "ohjelmia" jotka sallivat lajin sisäisen muutoksen mikäli elinolosuhteet sitä vaativat.  Darwinin peippoja pidettiin hyvin pitkään absoluuttisena esimerkkinä evoluution voittokulkueesta. Mutta, näiden peippojen nokkien kokojen vaihtelu ei ollutkaan merkki uudesta peippolajista (evoluutikoiden harmiksi), vaan 100% tapauksista muuntui ennalleen kun elinolosuhteet muuttuivat alkuperäisen kaltaisiksi. Käytännössä sateisten kausien ja kuivien kausien muutokset saattoivat yksilötasolla tarkoittaa n.3-5 cm muutoksia linnun koossa.

  Yhteistä näissä muutosprosesseissa kaikilla eläimillä on se että lajikategoria ei muutu mikroevoluution muuntaessa eliötä. Epäkorrekti esimerkki tästä olisi seuraava: "Lada ei muutu avaruus-sukkulaksi, vaikka Ladasta saatetaan tehdä farmarimallia yms. se yhtä kaikki pysyy edelleen Ladana."

  (HS 15.06.2007) "Yllättävä löytö tuo ristiriitaista tietoa evoluutioteoriaan"

  "Peking. Lintua muistuttavan valtavan dinosauruksen jäänteet on löydetty Kiinasta. Yllättävä löydös osoittaa tiedemiesten mukaan, että hirmuliskojen kehittyminen linnuiksi oli monimutkaisempi prosessi kuin tähän asti on luultu."

  Lintumainen hirmulisko oli eläessään noi kahdeksan metriä korkea, viisimetriä pitkä ja painoi 1400 kiloa, kiinalaistutkijat sanovat. Lisko oli 35 kertaa suurempi kuin sen tödennäköiset sukulaislajit ja 300 kertaa suurempi kuin lintumainen hirmuliskolaji Caudipteryx, Nature-lehti kirjoitti. Paleontologien mukaan löytö on ristiriidassa yleisen teorian kanssa, jonka mukaan dinosaurukset muuttuivat pienemmiksi saadessaan lisää lintumaisia ominaisuuksia."


  ...................

  Keisarin uusista vaatteista ei olla päästy vieläkään =) Tämä oli jälleen yksi sellainen evoluutio(kriittinenkin) uutinen, jota osattiin odottaa.


  Evoluutioväärennöksiä ja ristiriitaisuuksia on loppuen lopuksi niin valtavasti, että niiden listaamiseen kuluisi aikaa kymmeniä vuosia. Siksipä niistä ei voi käsitellä kuin muutamia.

  Evoluutikot aloittavat biologisen elämänsynnyn selitysteoriansa aina toiselta tai kolmannelta "portaalta". Tämä on varsin ymmärrettävää, sillä esim. "Big Bang"-teoriaan liittyy tuhansia ristiriitaisuuksia. Suurin näistä lienee se että absoluuttisessa nollapisteessä mikään ei liiku. Tällöin on täysin turha odottaa itsestään syntyvää alkuräjähdystä tai alkuräjähdyksiä. Kuuluit mihin koulukuntaan hyvänsä, niin evoluutioteorian ongelmat eivät muuksi muutu.

  -Miten kivestä syntyi aisti?
  -Miten universaalista kaaoksesta syntyi molekyylimekanismi? (alkuräjähdys---? järjestys.)
  -Miten rappeuttava aika synnytti suurikapasiteettista biologista informaatiota jonka kapasiteettia ei edes ymmärretä?
  -Miten alkuräjähdys synnytti äänet, värit, kielet?
  -Mikä on makroevoluution mekanismi?
  -Jne.

  Lista on pitkä kuin nälkävuosi suomen turuus.

  Toinen pohdinnan arvoinen aihepiiri tässä tieteen verholla peitetyssä aikuisten iltasadussa nimeltään "kehitysoppi" on tutkijoiden viralliset lausunnot näistä asioista. Jotta kehitysoppia voidaan kritisoida, tarkastella tai analysoida empiirisesti täytyy ottaa huomioon mm. biologinen, geologinen ja astronominen puoli (puhumattakaan rationaalisuudesta ylipäätään).

  Nasan (National Aeronautics and Space Administration) tutkijat yhdessä Harwardin yliopiston tutkijoiden kanssa saivat pari vuotta sitten valmiiksi tutkimuksen jonka mukaan maapallon biologista elämää, fotosynteesiä ja koko kokonaisuutta suojeleva kilpi eli magneettikenttä ei olisi kuin 2 miljardia vuotta vanha. Samalla selvitettiin myös Mars-planeetan oletetun magneettikentän sammumisen ajankohta, joka oli heidän mukaansa noin 4,1 miljardia vuotta. (*Prisma TV-1 2003)

  Käytännössä tämä siis tarkoittaa sitä, että jos evoluutikkojen "alkuelämä" hyppäsi avaruuskapseliin Marsin pinnalla ja lentää liihotti tänne maan pinnalle, niin se raukka parka joutui oleilemaan 1000-asteisessa sulassa kiviaineessa ensin miljardin vuoden verran ja sitten odottamaan vielä toisen miljardin vuoden verran jotta maan talonmies väänsi kammesta maan magneettikentän päälle. Tämä on hurja suoritus, täytyy myöntää. Nämä ajat perustuvat siihen, että evoluutiouskovien oppien mukaan maan ikä on n. 4,6 miljardia vuotta.

  Tämä tutkimus asettaa myös Suomen kouluissa ja lukioissa opetettavan aikaskenaarion aika huonoon valoon, sillä sen mukaan elämä maan päällä alkoi kehittyä 3,8 miljardia vuotta sitten. Tämäkin tarkoittaa käytännössä että alkuelämä pomppi maan päällä 1,8 miljardia vuotta ilman magneettikenttää. Ilman magneettikenttää ei voi olla ilmakehää tai vesistöjä koska avaruudesta ja auringosta tuleva ionisoiva kosminen säteily tuhoaisi tämänkaltaiset elementit.


  Maan magneettikentän havainnollistamiskuva


  Punainen viiva merkkaa (Nasan tutkimusten perusteella) magneettikentän käynnistymisen ajankohtaa.

  Sinällään oletus että Marsissa olisi joskus ollut maan kaltainen elämää suojeleva magneettikenttä on aika kummallinen, koska Marsin tiheys on vain 70% maan tiheydestä joten sen sisus ei voi olla samankaltainen kuin maan sisus. Lisäksi Marsin elliptinen rata kulkee väärällä etäisyydellä auringosta. 138 asteen pakkanen ei paljoa lohduta kosmisessa säteilyssä grillattua "alku-ötökkää" tai sen sukulaisia. Paljon on myös puhuttu Titan kuun asemasta tutkimuksissa jotka sivuavat elämän synnyn problematiikkaa. Titanin 200 asteen pakkanen, myrkyllinen kaasukehä ja piiydin ovat sellaisia seikkoja kaikkien muiden elämän ehtojen puuttumisen ohella, että voidaan miettiä olisiko niilläkin tutkimusrahoilla saatu yhtä ja toista inhimillisesti hyödyllisempää täällä lähempänä oman maan kamaralla.


  Maa halk. 12714-12756 km
  Etäisyys Auringosta: n. 150 milj.km

  Mars halk. 6670km
  Etäisyys Auringosta: n. 207-249 milj.km

  Käytännössä tiede on tullut siihen alakuloiseen pisteeseen, että "tarjottimesta" tutkitaan 50%, mutta loppuosaa ei missään tapauksessa saa tutkia. Tämähän on tieteellinen itsemurha. Toinen vakava kömmähdys lienee se, että auktoriteetit saavat hallita tunkiota melkoisen diktaattorimaisesti. Edistääkö tämä muuta kuin henkilöpoliittisten hyväveliverkostojen lihavoittumista? Olin tikahtua kun seurasin eräiden Helsingin yliopiston professoreiden luentoja. Eräs näistä miekkosista siteerasi elämänsyntyä koskevassa luennossaan mm. Millerin koetta!  Tämä on hyvin hassua yliopistoauktoriteetilta, sillä kuuluisissa Millerin kokeissa syntyi vain elämälle myrkyllistä mustaa mönjää pullokaupalla.
  Sama professori määritteli ihmisen 20 miljoonaa vuotta vanhaksi.
  Tämä arvio tai väite on kimurantti niin ikään, sillä magneettikenttä nollaantuu 100 000 vuoden välein. Nasan Harwardin yliopiston tutkijat ovatkin arvioinneet, että seuraavassa napaisuuden täyskäännös tapahtumasarjassa kuolee pelkästään Brittien saarilla 100-tuhatta ihmistä per vuosi. Ja nyt puhutaan ihmisistä, jotka osaavat varautua kosmisen säteilyn vaaroihin. Kuinka sitten menneiden aikojen päivinä, jolloin maan päällä tepasteli evoluutikkojen mukaan örähteleviä tossavaisia! Rakensivatko he pommisuojia kuluneen 20 miljoonan vuoden ajan?

  Tämän hilpeän veikon jälkeen puhujapönttöön asteli toinen, kaiketi hyvin arvostettu professori Helsingin yliopistosta. Heppu puhui niitä näitä. Hiiren humanisointia koskeva lausahdus oli jo liikaa. Arvon hra. professori (H. S) sanoi, että hiiren geenejä voi muokata niin, että se puhuu kuin ihminen ? Tätä ennen tämä kerrassaan hupaisa mies puhui siitä, kuinka mutaatiot muokkasivat apinaeläinten kurkunpään fyseologiaa niin, että ne alkoivat voida kyetä puhua. Tosin puhekykyyn tarvitaan 100 sellaista lihasta, joita millään apinaeläimellä ei ole. Puhumattakaan aivojen funktiosta, kielen funktiosta, kitalaen muodosta yms.

  Kehitysopista on useasti yhtä vaikea päästä eroon kuin tupakasta. ja ymmärtäähän sen, kun lapsesta saakka asiaa on pidetty esillä empiirisenä faktana. Yleensä tähän kroonistuneeseen kehitysoppi "sairauteen" auttaa evoluutio väärennösten tarkastelu.

  Iänmääritysmenetelmiin on myös syytä luoda kriittinen katse lasien yli. Käytännössähän 30 vuoden ajan on saatu kehitysopin kannalta äärimmäisen kiusallisia radiohiili mittaus tuloksia mm. fossiilisten polttoaineiden sekä fossiilien suhteen. Kiusallisia nämä tulokset ovat siksi, että radiohiiltä ei oikeastaan voi olla mitattavassa kohteessa, joka on yli 5730 vuotta vanha. No nykyisillä AMS tyyppisillä supertarkoilla kiihdytetyllä 14-C laitteilla jotkut yliopistot tai tutkimuskeskukset väittävät voivansa mitata jopa 50 tuhannen vuoden päähän, mutta sillä ei ole merkitystä siinä vaiheessa kun kivihiilestä ja öljystä löytyy ympäri maailmaa tuoretta hiili neljäätoista. fossiilisten polttoaineiden tulisi olla yli 230 miljoonaa vuotta vanhoja, ei muutaman tuhannen vuoden ikäisiä. Näin kuitenkin näyttää olevan.

  Sama koskee 65-230 miljoonaa ateistivuotta vanhoja dinosauriitten luita. Niistäkin on saatu vakuuttavia tuloksia siitä, että ne eivät voi olla kuin tuhansien vuosien ikäisiä. Alaskasta tosin on löytynyt muhkea kerros valkoisia ja kivettymättömiä dinosauriiden luita. Näitä luita esiteltiin, jopa TV-1 .ssä joitakin vuosia sitten. Kivettymättömänä mikään orgaaninen jäte ei säily kovinkaan pitkään. Kivettyminen tai fossiloituminen ei sinänsä ole todiste miljoonista ateistivuosista, sillä maasta on löytynyt fossiloituneita köysiä, hattuja ja ravunkuoria, kyseisten rapujen yhä eläessä. Niin ikään tertiäärisistä hiekkakivi kerroksista on löydetty kivettymätöntä puuta.

  Miljoonat vuodet perustuivat ennen radiometrisiä ajoitusmuotoja maakerrosoppiin, jossa joka vuosi syntyi yksi millimetri maata vanhan päälle. Kun radiometriset menetelmät sitten tulivat, niin kuinka ollakkaan ne kalibroitiin näihin Charles Lyellin 1800-luvulla nimeämiin maakerroksiin. Maakerrosteoria on todellisuudessa pelkkää spedeilyä. (Vaikka toki hattua nostan Pasaselle.) Useinhan fossiloitunut dinosaurus voi läpäistä kymmenien tuhansien vuosien maakerrokset. Puhumattakaan palmupuista, jotka läpäisevät vielä pidempiä ateistiaikakausia. Useinkaan näissä maakerroksissa ei myöskään ole merkkejä eroosiosta.

  Maakerroksista puhuttaessa on hyvä pitää mielessä, että moderneja ihmisen jäänteitä on löytynyt jopa kymmenien miljoonien vuosien ikäisistä kerrostumista. samoin kuin ihmisen valmistamia metallisia työkaluja. Menneitä aikakausia on myös yritetty tavoitella jääkerroksista, mutta siinäkin ovat evoluutikot iskeneet hampaansa ties mihin. Pohjoiselta napa-alueelta löytyi kolmisenvuotta sitten 7,5 miljoonaa ateistivuotta vanhasta jääkerroksesta Lockheed P-38 hävittäjä. Joko Lockheed Company on pimittänyt verotietojaan 7,5 miljoonaa vuotta, tai sitten jääkerrosteoriassa on jotain pielessä. Ja emmekä kait voi epäillä Lockheedin rehellisyyttä? ...verot ja kuolema.

  Mihin sitten kehitysopilla pyritään?


  En minä vaan tiedä. Evoluutio on kait totuttu pistämään tieteen ammottaviin aukkokohtiin. Henkilökohtaisilla mielipiteilläni ei ole merkitystä minkään asian suhteen! Mutta olen funtsinut asian jotenkin silviissiin, että järjestäytyneet yhteiskunnat ovat joutuneet perustamaan yhteiskunnallisen pilarin jonkin perustan päälle. Raamatusta on kelvanneet moraaliseettiset kehoitukset laiksemme, mutta muu on kait ilmentänyt väärinkäsitysten takia alkuasukas heimojen nöyryyttä elämän ihmeellisyyden edessä. Eihän läntinen yhteiskunta voi nöyristellä jonkun juutalais-kristillisen perinteen edessä. Eihän vaan eihän? Jotkut ajattelevat, että modernin ajan kehitysoppi, jonka vuoksi on pelkästään 1900-luvulla murhattu kausaalisesti yli 300 000 000 ihmistä, olisi jotain tekemistä lopunaikojen "Uuden Maailmanjärjestyksen kanssa". Ajatellaan, että antikristus saa jalansijaa kehitysoppi uskonnon kautta. Kenties...

  Eikä voida sanoa, että markkinatalouskaan tai sen lieveilmiöt olisivat mitenkään Raamatun oppien mukaisia, joten liekö kehitysoppi käsikassara niille, jotka palvovat pääomaa? Tai niille, joiden elämässä ei ole muuta kuin maallinen taloudellinen menestyminen muiden kustannuksella? (Joidenkin elämässä ei ole kuin kehitysopin kritisointia :o )

  Miksi sitten Raamattuun ei ole voitu luottaa niin paljoa, että risti olisi kelvannut muuhunkin kuin kansallisen symbolin logoksi? Mikä Raamatun ilmoituksessa on sellaista mitä sivistynyt länsimaalainen ihminen ei voi hyväksyä vallitsevaksi tosiasiaksi?

  Raamattuhan kertoo kaiken kuinka kannattaa elää jotta maan päällä menestyisi, Raamattu kertoo myös genetiikasta, maailman synnystä, rahan käytöstä, fysiikasta, terveyden hoidosta, ihmissuhteista, ikuisen elämän mahdollisuudesta yms yms... Kaikkea mitä tiede on yrittänyt etsiä täysin väärästä suunnasta. Millaista elämä maapallolla olisi, jos voimavaroja ei laitettaisi turhan etsimiseen ja näkymättömän piilottamiseen?

  Maailma pysyisi langenneena Herran paluuseen saakka, mutta tämä odotus sujuisi huomattavasti mutkattomammin. Yksinkertaisesti arki muuttuisi juhlaksi. En halua kylvää fraaseja, mutta töihinkin meno olisi paljon hauskempaa, kun Raamatun ohjeistusta noudatettaisiin kollektiivisesti.

  Mutta mitä kivaa siinä on, jos aamu seitsemältä saa "ruoansulatusjätettä" niskaansa saavillisen vaikkapa esimieheltä, tai jos kettumaiset kollegat harrastavat toimipaikka kiusantekoa?

  En halua silti kuulostaa nyt jehovan myyjältä, joka soittaa sunnuntai aamuna ovikelloasi ja kysyy: ->>Eikö teistäkin olisi mukavaa, jos maan päällä olisi paratiisi? Vähän sama jos kysyisi janoiselta: Eikö teistäkin olisi mukavaa saada kunnon kulaus vettä? Toiseksi, he tarjoavat Raamattuväärennökseen pohjautuvia päättömiä puolitotuuksia ja pääasiassa valheita. (Kaikki kreikankielen asiantuntijat vahvistavat, että jehovan todistajien Uudenmaailman väännös on humpuukia.)

  Kaikilla olisi joka tapauksessa mukavampaa elellä, mikäli ihmiset edes viitsisivät kurkata Raamatun antamia apuja ja kehoituksia siitä, miten täällä ajassa tulisi edes yrittää elellä.(Paraskin puhuja) Raamatun "ohjesäännöt" soveltuvat niin suuryrityksen johtajille kuin mökin mummollekkin. Esimerkiksi Caterpillar Corporationin peruuttamattomiin sääntöihin kuuluu antaa kymmenykset. Puhumattakaan 80 maassa toimivasta OCCC:n toimintaperiaatteista. (Kansainvälinen kristillinen kauppakamari.) Suomessa monet liikemiehet ovat huomanneet, että Raamatun ohjeissa koskien liike-elämää (rahataloutta) on jotain kummallista voimaa. Kehoitankin kaikkia ateisteja kokeilemaan kymmenysperiaatetta omassa yrityksessä tms.

  Raamatun kohtaa: "Lisääntykää ja täyttäkää maa" on pidetty kestämättömänä asiana, mutta onko se sitä? Jos ajatellaan esim. ns. "ruokapulaa", niin sehän on "pelkkä" ihmisten aiheuttama poliittinen ongelma. Ravintoa kyllä on, samoin kun puhdasta vettä. Mitä puolestaan tulee maapallolla olevaan tilaan, niin siitä ei ole pulaa sillä tällä hetkellä maapallon n. 6,5 miljardia ihmistä mahtuisi seisoskelemaan leveästi Inarijärven jäälle (osa jää jään reunoille). Josta voimmekin vetää joitain johtopäätöksiä maapallon poliittisesta tasapainosta.  Aikaisempi (hyvin vakaa) käsitykseni siitä, että media tuuppaa tuuttiin säännöllisin väliajoin yhtä sun toista evoluutioaiheista pölynhölyä, sai taas vahvistuksen.

  Alaotsikko: "JP Roos uskoo evoluutiotieteen auttavan huono-osaisia, Petri Ylikoski varoittaa toivomasta liikoja."

  Kommontoisin Roosin kommenttia sen verran, että ainakin viimeisen 150 vuoden ajan "evoluutiotiede" on todellakin auttanut huono-osaisia...professoreja.
  Kuldduuriosastolle puskettu hupiartikkeli alkaa seuraavasti ::
  "Ensi vuonna vietetään Charles Darvinin juhlavuotta: evoluutioteorian kehittäjän syntymästä on kulunut 200 vuotta ja hänen pääteoksensa Lajien synnyn ilmestymisestä 150 vuotta. Darwinin elinaikana kehitysoppia vastustetiin kiivaasti, mutta nykyisin se on luonnontieteiden yleisesti hyväksyttyjä perusteita. Nyt 2000-luvulla evoluutiotutkimus kuumentaa yhteiskuntatieteilijöiden tunteita."