TEEMUN EVOLUUTIOKRIITTINEN SIVUSTO
PÄIVITETTY 2015/12/17
ETUSIVU


ETUSIVU

EVOLUUTIOVÄÄRENNÖKSET
 • Johdanto
 • Ernst Haeckel
 • Propaganda
 • Vertailua
 • Ihmisen evoluutio
 • Tuoreet

  DAWKINSIN LUENTO

  MAKROEVOLUUTIOTEORIAN RISTIRIITOJA

  AAMUNKOITON LOHIKÄÄRMEET

  EVOLUUTIOKAISLIKOSSA PUHISEE

  GEOLOGIA

  NOOA

  GEENI

  ELÄMÄN RESEPTI

  NEANDERTALILAISET

  JÄÄKAUSI

  MAMMUTIT

  SURKASTUMAT

  AVARUUS

  LUONNONVAKIOISTA

  BIG BANG

  KUINKA VANHA MAA ON?

  SUKLAAN EVOLUUTIO

  TUNTEEKO HISTORIA JEESUKSEN?

  VIIKUNAPUUN MERKKI

  KLAUKKALAN OHITUSTIE

  FOSSIILIT

  DA VINCI -KOODI

  JUUDAKSEN EVANKELIUMI

  ISÄNPÄIVÄ

  LUCYN LAPSI?

  KOLMANNES EI USKO KEHITYSOPPIIN

  RADIOMETRINEN AJOITUS?

  PELON EVOLUUTIO

  HIIDENKIRNUT

  SUSILUOLA

  SILMÄYS NÄKÖAISTIIN

  PEDON MERKKI ?

  JEESUKSEN LUUT OVAT LÖYTYNEET?

  PÄIHTEET

  J. R. R. TOLKIEN

  SUOMEN HISTORIAA

  J. A. M.

  ELOKUVAT

  TV-SARJAT
 • Postimies Pate

  TV-7

  BODOM

  AUTOT

  KRONOLOGIA

  KOIRAELÄIMET

  KARTANONKOSKI KUVINA

  VANTAA KUVINA

  HOUSE

  ARKKITEHTUURI

  EGYPTIN KRONOLOGIAT ?

  KIRJAT

  RADIO 3 v. 1987-1996

  TYYSTIN SEKALAISET KUVAT

  TIEDE-LEHDEN ID ARTIKKELISTA...

  TIETEELLINEN KREATIONISMI RY

  ILMOITUSTAULU

  EVOLUUTIOON KRIITTISESTI SUHTAUTUVIA TIEDEMIEHIÄ

  PALAUTE

  LINNOJA

  TURKUA KUVINA

  PRISMA TV1 1.10.2007

  ILPPA

  VIHTIÄ KUVINA

  KATSAUS ATEISMIN HISTORIAAN

  HELSINKI MOTOR SHOW 2007

  MIELIPITEITÄ EVOLUUTIOFILOSOFIASTA

  LINKIT

  RHODOPUISTO

  JEESUS-MARSSI 2008

  TUUSULA KUVINA

  NURMIJÄRVEÄ KUVINA

  JULKILAUSUMA EVOLUUTIOSTA

  ESPOOTA KUVINA

  MAA KOLMANNESMITTAAN

  KOTIMAAN MITTAUSTA 375 VUOTTA

  JAAKKO JUTEINI 1781-1855

  DARWIN 200 RIEMUVUOSI

  ZEITGEIST ELOKUVA

  HAROLD LLOYD

  REKRY 09

  EI GAP-TEORIOILLE

  VANTAA KUVINA II

  UUSI ASELAKI PUHUTTAA

  KARKKILA KUVINA

  JÄRVENPÄÄ KUVINA

  NISSAN NOTEN AJOVALON VAIHTO

  WIKILEAKS

  Hikka Pemasen blogi

 • 

  VIIKUNAPUUN MERKKIKÖ?


  Kristus kuvaa takaisin tulemisensa aikoja: Mark. 13: 28. "Mutta oppikaa viikunapuusta vertaus: Kun sen oksa jo on tuore ja lehdet puhkeavat, niin te tiedätte, että kesä on lähellä. 29. Samoin te myös, kun näette tämän tapahtuvan, tietäkää, että se on lähellä, oven edessä. 30. Totisesti minä sanon teille: tämä sukupolvi ei katoa, ennen kuin nämä kaikki tapahtuvat. 31. Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät katoa. 32. Mutta siitä päivästä tai hetkestä ei tiedä kukaan, eivät enkelit taivaassa, eikä myöskään Poika, vaan ainoastaan Isä. "

  Raamatussa viikunapuu symboloi Israelin kansaa. Viikunapuun kevät koitti kirjaimellisesti toukokuun neljäntenätoista päivänä, vuonna 1948 kun Israelin valtio julistettiin itsenäiseksi. Epäilijöitäkin löytyy, mutta se mitä tapahtui ei ollut sattumaa. Vain hetkeä aikaisemmin Juutalaiset yritettiin pyyhkäistä maailmankartalta natsien suorittamalla yli 6 000 000 juutalaisen kansanmurhalla.

  Toukokuun viidentenätoista päivänä Egypti, Libanon, Transjordan, Syyria, Irak sekä Saudi-Arabia aloittivat hyökkäyksen vajaan vuorokauden ikäistä Israelia vastaan. Kaikki viholliset hyökkäsivät yhden vuorokauden aikana. Vihollisen 400 tankkia lähtivät täyteen hyökkäykseen kohti juutalaisvaltion kolmea suhteellisen toimintakuntoista tankkia (Brittien jättämiä romuja) ja kuutta 65 mm tykkiä kohden. Egyptiläiset panssarit kaasuttelivat aavikolla täyttä häkää kunnes ne saivat näköyhteyden Israelin valtion kolmeen panssarivaunuun.

  Ennen kuin laukaustakaan oli ammuttu pysähtyivät vihollisen panssarit. Osa niiden miehistöistä lähti apua huutaen pakoon takaisin päin. Osa taas rupesi harjoittamaan tekstiilialan askareita ja askartelivat valkoisista kankaista antautumislippuja. Yleensä tähän väliin tulee sanoa, että amerikkalaiset, amerikkalaiset, amerikkalaiset! Jos kuitenkin katsotaan tarkemmin niin huomaamme, että tuolloin maassa ei ollut amerikkalaisia.

  Kun vihollismaiden hyökkäys alkoi kohti viikunapuun kansaa, asui tuolloin näissä vihollismaissa 97,5 miljoonaa asuakasta. Israelissa ihmisiä oli 650 tuhatta, josta paikallispuolustukseen kykeneviä ihmisiä oli 30 tuhatta. (Muu Israelin aseistus: 20mm tykkejä: yksi, muita tykkejä 10kpl, kranaatinheittimiä (50-75mm) 800 kpl, merialuksia 0 kpl, 7,62mm konekiväärejä: 200 kpl, 7,65-9,00mm konepistooleja: (romurautana hankittuja) 800 kpl, Siviililentokoneita 10 kpl, vihollisilla sotilaskoneita 59 kpl. Spit Fire koneita. Vuoden 48, -56, -67 ja 73 kahakoissa menehtyi 400 000 vihollista ja 100 000 Israelin kansalaista.

  Itsenäistymisen aikoihin 820 000 juutalaista joutui pakenemaan arabimaista ja 650 000 palestiinalaisarabia joutui pakenemaan Israelista. Arabimaat eivät huolineet palestiinalaispakolaisia.

  Harmageddonin ja Jisreelin tasanko (40x15 km) oli antiikin maailman vilja-aitta, mutta vuosisatojen saatossa alue oli soistunut. Ennen I maailmansotaa juutalainen Rotschildin pankkiirisuku antoi Turkin sulttaanille lainan, jonka hallussa Israelin maaperä tuolloin oli. Maa oli lainan vakuutena.
  Lainaa ei koskaan maksettu takaisin.
  Toisen kerran juutalaiset ostivat maansa maapalstoina v. 1901 perustetun Juutalaisen Kansanrahaston varoilla. Harmageddonin (suon) tasangon muokkaus viljelyskelpoiseksi maksoi
  20 000 juutalaisen hengen malarian vuoksi.

  2005 Israel vetäytyy Gassan alueelta rauhan takaamiseksi. Alueella oli makean veden lähteitä, 21 siirtokuntaa (9000 siviiliä ja 45 000 sotilasta). Vetäytyminen maksoi 1,7 miljardia.
  Alueelle jäi 3 500 000m2 kasvihuoneita., joka tarkoitti 60% vähennystä vientiin tarkoitettujen tuotteiden kasvattamisessa. Saatuaan alueen, palestiinalaiset jatkoivat rakettien ampumista. Kahdessa vuodessa palestiinalaisarabit raunioittivat saamansa alueen alkutekijöihin.


  Kun Saddam sitten vuonna 1991 alkoi sotaisaksi Israelia kohtaan niin kaiken kaikkiaan 39 Scud-ohjusta ammuttiin, jotka vahingoittivat 3 773 asuntoa, niissä oli 10 992 huoneistoa, ja ne tuhosivat 1235 yksityistaloa. Yksi Israelilainen menehtyi ja hänkin iskun jälkeen sydänkohtaukseen.


  Viitteet:

  -Israelin aseistus 1948: Väitöskirja, Maanpuolustus Korkeakoulu 2002., Pasi Kessel
  -http://fi.wikipedia.org/wiki/Israel
  -http://fi.wikipedia.org/wiki/Kuuden_päivän_sota
  -Raamattu: KR 1938.