TEEMUN EVOLUUTIOKRIITTINEN SIVUSTO
PÄIVITETTY 2015/12/17
ETUSIVU


ETUSIVU

EVOLUUTIOVÄÄRENNÖKSET
 • Johdanto
 • Ernst Haeckel
 • Propaganda
 • Vertailua
 • Ihmisen evoluutio
 • Tuoreet

  DAWKINSIN LUENTO

  MAKROEVOLUUTIOTEORIAN RISTIRIITOJA

  AAMUNKOITON LOHIKÄÄRMEET

  EVOLUUTIOKAISLIKOSSA PUHISEE

  GEOLOGIA

  NOOA

  GEENI

  ELÄMÄN RESEPTI

  NEANDERTALILAISET

  JÄÄKAUSI

  MAMMUTIT

  SURKASTUMAT

  AVARUUS

  LUONNONVAKIOISTA

  BIG BANG

  KUINKA VANHA MAA ON?

  SUKLAAN EVOLUUTIO

  TUNTEEKO HISTORIA JEESUKSEN?

  VIIKUNAPUUN MERKKI

  KLAUKKALAN OHITUSTIE

  FOSSIILIT

  DA VINCI -KOODI

  JUUDAKSEN EVANKELIUMI

  ISÄNPÄIVÄ

  LUCYN LAPSI?

  KOLMANNES EI USKO KEHITYSOPPIIN

  RADIOMETRINEN AJOITUS?

  PELON EVOLUUTIO

  HIIDENKIRNUT

  SUSILUOLA

  SILMÄYS NÄKÖAISTIIN

  PEDON MERKKI ?

  JEESUKSEN LUUT OVAT LÖYTYNEET?

  PÄIHTEET

  J. R. R. TOLKIEN

  SUOMEN HISTORIAA

  J. A. M.

  ELOKUVAT

  TV-SARJAT
 • Postimies Pate

  TV-7

  BODOM

  AUTOT

  KRONOLOGIA

  KOIRAELÄIMET

  KARTANONKOSKI KUVINA

  VANTAA KUVINA

  HOUSE

  ARKKITEHTUURI

  EGYPTIN KRONOLOGIAT ?

  KIRJAT

  RADIO 3 v. 1987-1996

  TYYSTIN SEKALAISET KUVAT

  TIEDE-LEHDEN ID ARTIKKELISTA...

  TIETEELLINEN KREATIONISMI RY

  ILMOITUSTAULU

  EVOLUUTIOON KRIITTISESTI SUHTAUTUVIA TIEDEMIEHIÄ

  PALAUTE

  LINNOJA

  TURKUA KUVINA

  PRISMA TV1 1.10.2007

  ILPPA

  VIHTIÄ KUVINA

  KATSAUS ATEISMIN HISTORIAAN

  HELSINKI MOTOR SHOW 2007

  MIELIPITEITÄ EVOLUUTIOFILOSOFIASTA

  LINKIT

  RHODOPUISTO

  JEESUS-MARSSI 2008

  TUUSULA KUVINA

  NURMIJÄRVEÄ KUVINA

  JULKILAUSUMA EVOLUUTIOSTA

  ESPOOTA KUVINA

  MAA KOLMANNESMITTAAN

  KOTIMAAN MITTAUSTA 375 VUOTTA

  JAAKKO JUTEINI 1781-1855

  DARWIN 200 RIEMUVUOSI

  ZEITGEIST ELOKUVA

  HAROLD LLOYD

  REKRY 09

  EI GAP-TEORIOILLE

  VANTAA KUVINA II

  UUSI ASELAKI PUHUTTAA

  KARKKILA KUVINA

  JÄRVENPÄÄ KUVINA

  NISSAN NOTEN AJOVALON VAIHTO

  WIKILEAKS

  Hikka Pemasen blogi

 • 

  PEDON MERKKI ?  (Verichip)  Ilm.13:14. Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi.
  15. Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.
  16. Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
  17. ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.
  Kohti pedonmerkkiä ja uutta maailmanjärjestystä? EU, YK, NATO

  Vuosia tiedotusvälineissä on esiintynyt termi mikrosiru. Talousmaailma näkee siinä omat etunsa, lemmikkien omistajat näkevät siinä omat etunsa ja yleisen turvallisuuden tarkkaajat näkevät siinä omat etunsa. Ne puolestaan, jotka tuntevat aikain merki, tietävät mikä tuleva yleissiru tulee lopulta olemaan. Ateistiselle tossunkuluttajalle tuleva siruaika on vain askel kohti näppärämpää ja loogisempaa teknikkaa. Tavallinen tossunkuluttaja-ateisti ei halua ymmärtää, mitä merkitystä sillä on, että hänen jokaista taloudellista aktiviteettia (ja liikkumista) voidaan tarkata centin tarkkuudella tai että hänet voidaan paikantaa hyvin nopeasti paikkatiedon nimessä. EU:n lanseeraama ”paikkatieto” on osa ns.kansalaisten ”turvallisuutta”.

  Kun paikkatieto rantautui Suomeen, niin mitättömät mökkitiet saivat nimikylttejä ja kännykän paikantamista alettiin pohtia julkisuudessa. Itse asiassa ns. Uuden maailman talousajattelijat sopivat jo 15 vuotta sitten Suomen ja Australian kokeistamista kansalaisten tarkkailun suhteen. Suomen 144 000 rekisteröityä valvontakameraa on myös osa ”systeemiä” tarvittaessa. (Lontoossa on yli 4000 000 valvontakameraa. *)
  Suomessa alettiin myös kieltää siviiliväestöltä ns. vaarallisten ampumatarvikkeiden osto samalla, kun sisäministeriön hanke luvattomien ampuma-aseiden keruusta alkoi tehokkaasti. Nimismiehen kanslioista soitettiin henkilökohtaisesti ihmisille, joilla poliisi tiesi olevan ampuma-aseita, joiden lupa oli mennyt vanhaksi. Tämäkin projekti tehtiin yleisen turvallisuuden nimissä. Mielenkiintoista on myös se, miten EU tarkkailee Suomen maatiloja satelliiteista.

  Tämä on absurdia, sillä EU:n myötä Suomen omavaraisuus on nyt sitä, että ulkomailta tuotavan ruoan osa on yli 80%. Samaan aikaan miltei EU:n ytimessä Italian päämisteri Berlusconi, jonka puheenjohtajakaudella ehdotus EU:n perustuslaiksi romuttui ja joka nappasi elintarvikeviraston Suomelta, saa vastatakseem korruptiosyytteen. (HUOM. 15 jäsenmaasta 14 äänesti Suomea.) Berlusconi on Italian huomattavampien yksityisten viestintäyritysten omistaja. Pääministerin valtaansa hän ei ole käyttänyt juurikaan kansalaistensa parhaaksi vaan veistellyt mm. syytesuojalakia itselleen. Berlun tukema Parmalat puolestaan söhli tileistään kadoksiin 10 000 000 000 euroa. Kohtalotoveriaan suojatakseen Berlun hallitus säädätti lain, joka suojaa Parmalatia velkojiltaan. Parmalatin entinen pääjohtaja Calisto Tanzi pidätettiin epäiltynä petoksesta, satojen miljoonien eurojen kavalluksesta, tilinpidon vääristelystä ja markkinoiden manipuloinnista. Sittemmin Tanzi on tunnustanut ottaneensa omiin nimiinsä noin 500 miljoonaa euroa. Toisaalta mitä merkitystä on rahalla, sillä kun EU laajeni 2 vuotta sitten 75 miljonalla kansalaisella, se tarkoitti, että väkiluku kasvoi 20 prosentilla, mutta BKT kasvoi vain n. 5%.
  Todellisuudessa EU tai edes Suomen hallitus ei ole kiinnostunut kenenkään turvallisuudesta siinä määrin, mitä tämä sirujärjestelmän touhutus antaisi kaikkiaan ymmärtää.

  Asia huomattiin kun kyse oli Medi-Helin rahoitusskandaalista. Suomen laajuinen sivistysvaltio eikä verovaroin kustannettavaa lääkärikopteria??? Eikö se olisi todellinen turvallisuuskysymys siviiliasioissa??? Se, mitä historia opettaa aserajoituksista ”yleisen turvallisuuden” nimissä, on tarkoittanut vain ja ainoastaan yhtä asiaa. Hallinto pelkää tulevien päätösten aiheuttamaa mahdollista konfliktia. Tämä sen vuoksi, että aserajoitukset eivät liity turvallisuuteen pennin vertaa, sillä asiahan koskee ainoastaan lainkuuliaisia ihmisiä, ei rikollisliigoja tai muita vastaavia... Nyt kun ns. ei lailliset torrakot on kerätty pois, alkaa luultavasti piankin käsiaseiden totaalinen kielto EU:n toimesta. Tämän jälkeen kielletään kaikki siviiliväestön ampuma-aseet (myös metsästysaseet), jolloin uuden maailmanjärjestyksen pelilauta on valmis monen muun asiakokonaisuuden kera. Nyt ei ole kysymys siitä, että kannattaisin mitään fyysistä vastarintaa ”antikristuksen joukkoja” vastaan, vaan kyse on siitä, mitä maailmanhistoria nyt yksinkertaisesti opettaa.
  Mikäli tämä kuulostaa isoveli -fraasilta ja fiktiolta etc. niin lukijan on ehkä syytä pohtia, paljonko hän uskoo sattumaan. Sattumaa tuskin on se, että tismalleen samanlaisia taloustarkkailun ja yhteiskuntapoliittispainotteisia uudistuksia tapahtui miltei samaan aikaan kummassakin maassa. Salonkikelpoisen EU-kritiikin kirjoittaminen on tehty filosofisella tasolla mahdottomaksi, eikä ääneen saa sanoa, mitä vahinkoa EU:sta on Suomelle ollut. 50 000 maatilan kuolemaa ei saa sanoa ääneen. Samaan aikaan YK:n rauhanturvaamiseen varattu budjetti kasvoi yli 1000 prosentilla ja YK:n poliisioperaatioissa käytettyjen sotilashenkilöiden määrä kasvoi 7000 prosenttia. Myös entiseen verrattuna satakertainen määrä siviilihenkilöitä osallistuu nyt YK:n rauhanturvaamisoperaatioihin. YK:n turvallisuusneuvoston joukkoja on 24 maassa ja niiden vuosikustannukset ovat yli 3 miljardia euroa. Uudelle maailmanjärjestykselle on vaadittu myös pysyvän armeijan luomista esim. Newsweekin (26.9.) artikkelissa v. 1994. Myös New York Times-, TIME- ja The Ecomonist -lehdissä ovat eri alojen vaikuttajat ”vaatineet”, että YK:lle perustettaisiin pysyvä armeija.

  90-luvun lopussa Naton muurahaispesässä alkoi kuhista. Uuden ”reseptin”* julistus alkoikin sillä, että Naton olennainen ja pysyvä tarkoitus on turvata sen kaikkien jäsentensä vapaus ja turvallisuus ”poliittisin ja sotilaallisin keinoin”. Termi ”poliittinen” voi olla melko värikäs asia käytännössä. Uuden periaatteen mukaan myös perinteinen strateginen peruskivi kääntyy selälleen. Uuden määritelmän mukaan Naton sotilaallinen puuttuminen voi olla pituudeltaan määräämätön. Naton olemassaolon ensimmäisen viidenkymmenen vuoden ajan se kieltäytyi sekaantumasta tilanteeseen, ellei sen jäsenvaltion alueelle ole hyökätty. Nyt tilanne on se, että ”epävarmuus ja epävakaisuus euroatlantisella alueella tai sen välittömässä läheisyydessä” tai jopa ”liittouman reuna-alueilla” oikeuttaa sotilaalliseen puuttumiseen. *NATO´s Recipe for War, Intelligence Digest, 30.4. 1999.
  Tunnettu journalisti Christopher Booker puhui johtajien instituutille pitämässään luennossa: ”EUROOPPA ja SÄÄNNÖSTELY – uutta totalitarismia”. Bookerin näkemyksen mukaan ”Euroopan unionin valtioiden sisällä vallitseva uusi todellisuus ei ole enää todella demokraattista. Mies huomiio, että ”vaaleilla valitut poliitikot eivät ole enää edes nimellisesti vallassa. Eivätkä valtaa pidä enää edes nuo harmaat virkamiesarmeijat, jotka kulissien takana ainakin formuloivat nuo päätökset...Se, mikä hallitsee, on systeemi itse. Ja viimeisten vuosien nopean kehityksen myötä siitä on tullut todella outo systeemi”.
  EU:sta luvattiin:

  Pääsemme päättämään EU:ssa. (EU päättää 85% Suomen asioista)
  Suomen itsenäisyys säilyy. (Mennyttä)
  Suomi säilyy liittoutumattomana. (Yhteinen ulko- ja turv. polit.)
  Suomeen tulee sijoituksia. (Pääomaa on siirtynyt pois.)
  Suomeen tulee 100 000 työpaikkaa. (näkymättömille keijuilleko?)
  Suomen markka säilyy. (Markka syrjäytettiin.)
  EU lisää hyvinvointiamme. (palvelut karsitaan)
  Saamme halpaa ruokaa. (syömäkelpoistako?)
  Suomi on nettosaaja (Suomi on nettomaksaja)
  Suomen turvallisuus lisääntyy. (kohta kahlaamme siinä korvia myöten)
  EU on hyvä lastemme tulevaisuudelle. (Riippuu siitä onko lapsia.)
  EU voi hillitä globalisaatiota. (EU on globalisaatiota)
  EU:n perustuslaki ei muuta mitään. (Ei niin - Brysselissä.)
  Maataloudelle tulee pysyviä tukia. (Mille maataloudelle?)
  EU on rauhan projekti. (Ja lehmät lentää.)
  Saamme EU-rahaa. (Totta. Mutta se on meidän rahaa kierrätettynä.)
  EU:ta tarvitaan kaupankäynnin vuoksi. (Eipä tarvitse Islanti tai Sveitsi. Ja mitäpä ylihintaisella Eurolla voisi tehdä viennissä?)

  Se, mitä EU touhaa Pedonmerkki-järjestelmän hyväksi, on tarpeeksi läpinäkyvää jopa sekulaarikansalaiselle. Pedonmerkki touhaamisen tunnistaa lähinnä siitä, että ainoastaan se saa virkakoneiston hyrräämään supernopeasti. Jokainen, joka on jossain vaiheessa takertunut byrokratian tervaan, voi huomata tämän. Suomessa pedonmerkki-järjestelmää on pohjustettu 15 vuotta, ja nyt tilanne on se, että Suomella on valmius muuttaa käteinen ja pankkikorttimaksuvälineet mikrosiruun noin 1,5 vuodessa. Suomeen on myös ensimmäisten joukossa ehdotettu mikrosiruajokorttia ja sähköistä rokoterekisteriä, josta jo ehdittiinkin kiitellä, että se olisi ainutkertainen maailmassa. Pedonmerkki-järjestelmää ei tulla esittämään tavalliselle pulliaiselle sciencefiktio sotilaskolonnan uhkailessa ja pakottaessa ottamaan siru kehoonsa, vaan järjestelmästä luodaan maltillinen ja virallinen tapa edustaa ihmistä, joka seuraa aikaansa. Pian ilman sirua ei voi saada palveluita eikä edes ostaa bensaa. Aluksi sirut ovat lisäinformaatiosta vapaita, mutta sekin on luultavasti vain hetkellistä. Mikrosiruun nimittäin voi vaikuttaa ulkopuolelta kuten mihin tahansa elektroniseen järjestelmään. Tämä on tärkeä muistaa silloin, kun puhutaan esim. ihmisen mieleen vaikuttavista elektronisista järjestelmistä. Lääketiede on jo pitkään käyttänyt sirun teknisiä mahdollisuuksia potilaissa.
  Asia saattaa kuullostaa harmittomalta, mutta jos tutustuu siihen, millaisia tietokoneviruksia on verkossa liikkeellä, niin on syytä pohtia, haluaako sellaisen aivoissa vaikuttavaan vempaimeen. Raamattu ei varoita asiasta turhaan.


  Ehdotus direktiiviksi (KOM(2003)0621-C6-0610/2003-2003/0252(COD))
  (15) Luottokortin kokoisiin ajokorttimalleihin voidaan halutessa liittää mikrosiru, jonka avulla jäsenvaltiot voivat entisestään parantaa korttien turvaominaisuuksia väärentämisen estämiseksi. Mikrosirua koskevat tekniset vaatimukset vahvistaa komissio ajokorttikomitean avustuksella.

  ”Vain riisinjyvän kokoinen siru valmiina laitettavaksi ihon alle: onko se ihmiselle tunnistin, valvonnan väline, turvasiru – vai itse pedonmerkki?”

  Näin asian ilmaisi Tiedon jyvät -artikkelisarja Helsingin Sanomissa 02.03.2002.

  Yleishistoriallisesti voidaan todeta, että ihmiskunta on mennyt rahan käyttöönotosta alkaen kohti aina vaan nopeampia ja helpompia maksuvälineitä. Jotain kertoo se, että vaihtotavarat vaihtuivat arvometalleihin ja arvometallit vaihtuivat kolikoiksi ja käteinen vaihtui luottokortiksi jne… Tokikaan ateistinen ympäristö ei halua nähdä tulevassa pedonmerkissä Raamatun ilmoittamaa pedonmerkkiä, jota ilman ei voi ostaa eikä myydä. Tätä, kuten muitakaan Raamatun ilmoittamia asioita, ei haluta nähdä oikein vaikka ympärillä tapahtuvat asiat tekevät ihmiskunnan tulevaisuudesta kertaalleen luettua. Valitettavasti - kuten aina - tässäkin asiakokonaisuudessa on lieveilmiönsä. Käytännössä tämä tarkoittaa niitä *foliopipoisia tee-se-itse -asiantuntijoita, jotka kääntävät tekstejä riemunkirjavien järjestöjen sivustoilta suomeksi ja sitten niiden turvin luulevat kykenevänsä julistaa jonkun foorumin palstoilla tietävänsä antikristuksen henkilötiedot. Tällä hetkellä ehdokkaiksi on povattu suurta osaa tunnetuimmista henkilöistä ja tämäkin on tehty järkyttävällä leväperäisyydellä, sillä kukaan (tai ainakaan suurin osa) povaajista ei ole vaivautunut lukemaan, mitä Raamattu asiasta mainitsee. En tiedä, onko surkuhupaisa lähellekään oikealta kuulostava termi, mutta surkuhupaisampia vetoja, joita foliopipot ovat nimenneet antikristuksiksi, ovat mielestäni: edesmennyt paavi, Arnold Schwarzenegger, Michael Jackson ja Gorba.


  IHONALAINEN SIRU: ISOVELI VAI OIVA TUNNISTIN ?

  Riisinjyvän kokoinen Veri-chip (tunnistesiru) on pian maailman ensimmäinen ihonalainen yleinen henkilötunniste, jos Yhdysvaltain terveysvirasto hyväksyy sen käytön. Floridalaisen Applied Digital- yhtiön sirussa on pieni magneetti ja muisti, joka tulostaa tietoja, jos sirua skannaa siihen tarkoitetulla laitteella. Siru lataa silloin skanneriin esimerkiksi henkilötietoja tai potilaskortteja. Sirun kehittänyt floridalainen Applied Digital- yhtiö alkaa myydä sirua ensiksi sairaaloihin, jos lupa heltiää. Siru on herättänyt jo kiistoja. Yhdysvaltain vapaan elektronisen viestinnän kattojärjestö muistuttaa, että siru voi yleistää isovelimäistä valvontaa. Näin ihonalainen siru rikkoisi jopa kansalaisoikeuksia.
  Uskonnollisten ryhmien mielestä sirussa piilee puolestaan pedon merkki, jota on Raamatussa kuvailtu tuomiopäivän maalailuissa. Yksityinen henkilö tai yritys voim ostaa sirun noin 220 eurolla, jolloin yritys koodaa siruun haluttua tietoa. Lääkäri asentaa sen jälkeen riisinjyvän ihon alle neulan avulla. Floridalainen Jeff Jacobs on jo ilmoittautunut ensimmäiseksi, joka haluaa sirun ihon alle. Hän kärsii useista allergioista ja haluaa varmistaa, että sairaalassa hänelle tehdään sirun avulla juuri oikea diagnoosi. Latinalaisessa Amerikassa ainakin kahdeksan turvayritystä on kiinnostunut sirusta, koska siihen voidaan asentaa lähetin. Sen avulla kidnapatun omaiset voisivat jäljittää kaappaajia. Applied Digitalilla oli siru valmiina jo pitkään. Yhtiö kuitenkin aristeli aiheen eettisiä puolia. Se rohkaistui kunnon markkinointiin vasta syyskuun 11. iskujen jälkeen. Jo toissa vuonna brittiläinen professori Kenneth Warwick asensi omatekoisen sirun ihonsa alle. Samalla hän julistautui maailman ensimmäiseksi kyborgiksi eli koneihmiseksi tai ihmiskoneeksi. AP-HS 02.03.2002

  *Foliopipo= ufoja ja lehtileikkeitä harrastava virtuaalihörhö.
  Echelon-touhaaminen

  NSA on kehitellyt tätä noin 60 vuoden ikäistä valvontajärjestelmää aina kun sotilastekniikka on siihen antanut tekniset mahdollisuudet. (NSA - National Security Agency) (v.1943: BRUSA, Britain - USA alliance is formed) Alkujaan Echelon-projekti oli huippusalainen anglo-amerikkalainen tiedustelu ja viestintä projekti, jonka perustajiin kuuluivat UK, USA, Kanada, Australia ja Uusi-Seelanti. Juurikin kylmänsodan aikana Echelonin päätehtävä oli valvoa Varsovanliiton maita ja itse Venäjää. Tällähetkellä nämä maat tekevät yhteistyötä tarkkaillessaan (ei läntisen maailman osan) puheluita, viestejä, sähköposteja, fakseja, yms. Järjestelyllä pystytään myös kiertämään laki, joka kieltää oman maan kansalaisten viestinnän vakoilun.
  NSA:n lisäksi Echelonia hyödyntää GCHQ (United Kingdom´s General Communication Head Quarters, budjetiltaan yli miljardin/ v. Henkilökunta n. 15 000 ihmistä) Se on Britannian laajin vakoilu- ja tiedustelupalvelu, joka käsittää n. 4000 alan experttiä. GCHQ pyörittää useita tehokkaita ”sieppausasemia”, joihin kuuluu mm. RAF:in tukikohta Morwenstow´ssa Cornwallissa.
  Echeloniin kuuluu tällä hetkellä 55 sieppausasemaa ympäri maapalloa +(viestintäsatelliittit ym.)
  Koska Echelon ei tiettävästi valvo kuin elektronista viestintää niin ns. etanaposti (paperille kirjoitettu posti) on kaiketi ainakin toistaiseksi valvonnan ulkopuolella. Itä-Saksassa sekin asia hoidettiin mekaanisesti.  VIITTEET:

  http://www.cybercitycafe.com/explore/echelon.html

  http://fi.wikipedia.org/wiki/ECHELON

  The Surveillance Society G. R. Jefrey 2000.

  http://www.ess.fi/Article.jsp?article=140860&category=1167&main=1160&days=3000&dept=0


  "We are on the verge of a global transformation. All we need is the right major crisis and the nations will accept the New World Order."
  (David Rockefeller - The Money Masters, Bill Still.)

  -Vuoden 2007 alkupuolella Suomessa virallisia lupia valvontakameroille on 149 000 kpl.
  *YLE Aamu TV.

  -Lontoon tiedot* YLE1 15.01.2007 Isoveli valvoo PRISMA